# ADAMSTUEN, Ullevålsveien 95B
4 750 000,-
Lys og tiltalende 3-R toppleilighet på Adamstuen I brannbalkong mot bakgård I originale tregulv I vedovn I lave f.kostn.
 • Prisantydning: 4 750 000,-
 • Fellesgjeld: 10 936,-
 • Omkostninger: 126 769,-
 • Totalpris: 4 887 705,-
 • Ligningsverdi: 1 204 320,-
 • Fellesutgifter: 2500,-

  Inkludert er internett (fiber) fra HomeNet, trappevask, vaktmestertjeneste, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold
Beregnet totalkostnad:
4 750 000,- (Prisantydning) 10 936,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 760 936,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 126 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 887 705,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 58 m²
 • Bruksareal: 59 m²
 • Bruttoareal: 66 m²
 • Etasje: 5
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1930
 • Gårdsnummer: 216
 • Bruksnummer: 244
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 193520544
 • Sist endret: 14.10.20 14:24
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 66%
  eier sin egen bolig
 • 62%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 16%
  er barnefamilier
 • 17%
  er gift

 

Oppdragsnummer

19-20-0243

Adresse og matrikkel

Ullevålsveien 95B, 0359, Oslo, Gnr. 216 bnr. 244 snr. 34 orgnr. 975503496 i Oslo kommune

Eier

Camilla Takset Nøstdal

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnadene

BRA/PROM

59 / 58 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1930

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Strømkostnadene i leiligheten har ligget på ca. kr 1.200,- i vintermånedene og ca. kr 300,- i vår- og sommermånedene. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Området ble fra 1 juni 2018 en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3 000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Tomt

Areal: 864 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Beskrivelse

Vi har for salg en lys og tiltalende 3-roms på Adamstuen!

Selveierleiligheten befinner seg i byggets toppetasje og har svært gode lysforhold. Mange store vindusflater sørger i tillegg for å åpne opp rommene. Vinduene var nye i 2010. Planløsningen er effektiv og utnytter plassen godt.

De originale tregulvene, dype grønne overflater og den koselige vedovnen gjør at leiligheten føles lun og behagelig nå som høsten er her. På sommeren kan man nyte solen fra syd-øst vendt brannbalkong som vender ut mot bakgården. 

Felleskostnadene er lave og det er ingen forkjøpsrett ved kjøp.

Mulighet for utleie av enten ett rom eller hele leiligheten.

•KVIK-kjøkken fra 2014
•Vedovn 2014
•Vinduer fra 2010
•Nyere malte overflater i alle rom
•Originale slipte tregulv

Innhold

Leiligheten inneholder entre med kott, stue med peis og åpen løsning mot kjøkkenet, 2 soverom og baderom.

I tillegg disponerer leiligheten en loftsbod oppmålt til ca. 4m2 og en kjellerbod oppmålt til ca. 2 m2 og har utgang til brannbalkong vendt mot bakgården.

Beliggenhet

Sentral og meget attraktiv beliggenhet på Adamstuen i bydel St.Hanshaugen. I Ullevålsveien 95 bor man med gangavstand til det meste. Likevel sørger beliggenheten i 5. etasje for at leiligheten kommer over byens kjas og mas. Det er kort vei til de fleste typer forretninger og servicetilbud og det er nærhet til skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. Rekreasjonsarealer i omkringliggende parker som Stensparken og Idioten. Koselige fortauskafeer, restauranter, treningssenter, vinmonopol, samt matbutikker med stort utvalg like i nærheten.

Fra leiligheten er det også gangavstand til handlegaten Bogstadveien/Hegdehaugsveien, Bislett stadion og St. Hanshaugen.

Sykkel eller kollektiv transport tar deg også raskt til Majorstuen og Frognerparken. Kort vei til Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo, tannlegehøyskolen og Veterinærhøyskolen.

Det er et bredt kollektivtilbud i området. Trikkestoppet for linje 17 og 18 og busstopp for 21, 20 og 37 bussen ligger rett i nærheten. Det finnes gode ruteforbindelser til alle byens hjørner som Skøyen, Fornebu, Bygdøy, Torshov / Sagene, Nydalen, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m. flere.

Velkommen til et nabolag som har "alt".

Entré I Med praktisk kott

Leiligheten har en smart entre med plass til sko og yttertøy. Ytterligere lagringsplass finnes i kottet. Her kan man for eksempel plassere vaskeutstyr ol. I tillegg disponerer leiligheten 2 boder hvorav den ene befinner seg kun én trapp opp, mens den andre er i kjelleren. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entre.

Stue I Lys og innbydende

Tiltalende og veldig hyggelig stue med lune grønne overflater. Vindusflater på rekke og rad sørger for å slippe inn naturlig dagslys. Vinduene var nye i 2010 og sørger sammen med den koselige vedovnen for å holde leiligheten lun og varm. Vedovnen er fra 2014. De slipte originale tregulvene går igjen i alle rom. Stuen er romslig og er enkel å møblere med både sittegruppe og spiseplass.

KVIK-kjøkken I Nytt i 2014

Tidløst og pent KVIK-kjøkken som var nytt i 2014. Kjøkkenet har hvite glatte fronter og heltre benkeplate. Oppvaskmaskinen er integrert, mens kjøleskap med frys og komfyr er frittstående. Det er godt med benk- og skapplass på kjøkkenet og det er fint med naturlig plass til spisebord. Kjøkkenet har kullfiltervifte og benkeplate i heltre ble pusset og behandlet i 2019.

Bad I Opplegg for vaskemaskin

Enkelt velfungerende baderom. Badet har en god størrelse og vinduet sørger både for lysinnslipp og for utlufting. Det er opplegg for vaskemaskin og installert dusjkabinett. Oppbevaring i servantskap med skuffer og i speilskap. Det er varmekabler på gulvet. I 2015 ble vann- og avløpsrørene i gården renovert.

Brannbalkong I Formiddagssol

Med utgang fra hovedsoverommet kommer man til den koselige brannbalkongen. Den delen av balkongen som denne leiligheten har utgang til ligger helt på enden, uten gjennomgang. På brannbalkongen har man anledning til å sette ut stoler og bord og man kan nyte solen fra tidlig formiddag til ca. kl. 15.00.

Hovedsoverom I

Romslig soverom med utgang til brannbalkongen. Soverommet har god plass til stor dobbeltseng og garderobeplass. Det er også mulighet for å sette inn ytterligere garderober eller en skrivepult for hjemmekontor. Begge soverommene vender inn mot stille og rolig gårdsrom.

Soverom ll I

Nok er hyggelig soverom som vender mot bakgården. Soverommet har plass til 120cm seng og det er plass til å sette inn ett enkelt høyskap dersom man ønsker oppbevaring. Soverommet har ulike bruks- og møbleringsmuligheter, alt etter behov.

Felleskostnader

Kr 2.500,- pr. mnd. Inkludert er internett (fiber) fra HomeNet, trappevask, vaktmestertjeneste, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold

Etasje

5 etasje

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 204 320 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 335 551 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Selveierleilighet tilhørende boligselskapet Ullevålsveien 95 beliggendei bydel St.Hanshaugen i Oslo kommune. Boligseskapet består av 38 enheter, hvorav 3 er benyttet til næring. Borettslaget disponerer felles tomt opparbeidet med asfaltert områder, sykkelparkering, plenarealer, busker og annen beplantning.

Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller og loft. Støpt gulv til grunn. Grunnmur av murkonstruksjon. Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttertak av tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran.(Ikke besiktiget). Leiligheten har profilert entrédør fra Swedoor med kikkhull og sikkerhetslås.
Brannklasse B30 og lydklasse dB35. Vinduer og balkongdør med rammer/ karmer av tre og to-lags glass fra 2010. Oppvarming via elektriske panelovner og varmekabler på bad.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ullevålsveien 95 D (reg A) - Næring til bolig 1 etg 33.6m2 - Ferdigattest - 2005
Ullevålsveien 95 C - Rehab bad - Sluttnotat (henleggelse) - 2013
Ullevålsveien 95 A-D - Vaaningshus - Exdok (uattestert) - 1929
Ullevålsveien 95 A - Renovering bad (snr 23) - Ferdigattest - 2011
Ullevålsveien 95 - Utskifting av vann og avløp - Ferdigattest - 2015

Boligens areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

All utleie eller bruksoverlating skal meldes forretningsfører på post@oae.no med kontaktinformasjon til leietager.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner, varmekabler på bad og vedovn i stue.

Utstyr

- Dørcalling
- Sikringsskap med automatsikringer
- Internett HomeNet

Adkomst

Enkel adkomst fra Ullevålsveien. Det vil bli satt opp Schala & Partners-skilt under visningen. Velkommen!

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger og næring. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Grunndata:
1974/523574-4/105  Seksjonering  
19.12.1974 
opprettet seksjoner:
snr: 34
formål: Bolig
sameiebrøk: 7/320
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 38 SEKSJONER

Heftelser:
1899/900752-1/105  Erklæring/avtale  
09.02.1899 
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 0301-216/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1924/993483-1/105  Erklæring/avtale  
01.05.1924 
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 0301-216/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1935/990781-1/105  Best om garasje/parkering  
08.01.1935 
Overført fra: 0301-216/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1974/523574-5/105  Erklæring/avtale  
19.12.1974 
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 5,000
MED PRIORITET ETTER NOK 75000
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/645078-1/200  Pantedokument  
06.06.2019 21:00 
BELØP: NOK 4.050.000
Panthaver:DNB BOLIGKREDITT AS  
Org.nr: 985621551

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Boligselskapet Ullevålsveien 95:

Sameiet består av 38 eierseksjoner.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld pr 31.12.2019: kr 10 935,67,-
Andel formue pr 31.12.2019: kr 17 377,53,-

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Styrets forsalg til vedlikeholdsplan:
2020: Rydde boder kr 9.000,-
2020: Endring av sylindere i hoveddør kr 30.000,-
2020: Gartnerarbeid bakgård kr 7.000,-
2021: Oppgradering av postkassesystem kr 73.000,-
2021: Utbedre fasade portrom kr 50.000,-
2021: Utbedring av fasade bakgård kr 600.000,-

De oppgitte prisene er mottatt tilbud, som vil fordeles på de 38 seksjonene dersom arbeidet blir gjennomført

Sameiet er i konflikt med Hans Haugerud etter utarbeidelsene av VVS (soil- og vannrør). Det er derfor en avsetning på kr 300.000,- i regnskapet da styret benekter riktigheten av faktureringen i forbindelse med arbeidet.

Forsikring

Gjensidige forsikring ASA
Polisenummer: 78858218

Regnskap

Regnskapet for 2019 viste et overskudd på kr 501.956,-.

Husdyrhold

Husdyr er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for de andre beboerne eller til skade eller sjenanse for sameiets eiendom.

Oppdrett av dyr eller insekter som kan skade seksjonene eller medføre ubehag som støy eller lukt, skal ikke forkomme.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Garderobeskap

Medfølger ikke:
Fastmonterte lamper på soverom

Medfølger etter avtale:
Hvitevarer kjøkken
Hvitevarer bad

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hm@schalapartners.no eller SMS: 40 08 05 55 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,80 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 13 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Helene Molle

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.