#SØYLEGÅRDEN:, Knud Graahs gate 7
3 450 000,-
Hyggelig 2-roms i klassiske Søylegården. Bad fra 2014. Fantastisk gårdsrom. Arealeffektiv planløsning.
 • Prisantydning: 3 450 000,-
 • Fellesgjeld: 39 719,-
 • Omkostninger: 15 334,-
 • Totalpris: 3 505 053,-
 • Ligningsverdi: 814 990,-
 • Fellesutgifter: 2104,-

  Felleskostnader inkl: Bredbånd, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmestertjenester med mer.
Beregnet totalkostnad:
3 450 000,- (Prisantydning) 39 719,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 489 719,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 15 334,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 505 053,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 40 m²
 • Bruksareal: 40 m²
 • Bruttoareal: 45 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1926
 • Gårdsnummer: 224
 • Bruksnummer: 234
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 193763208
 • Sist endret: 20.10.20 13:32
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 57%
  eier sin egen bolig
 • 45%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 98%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 23%
  er barnefamilier
 • 20%
  er gift

 

Oppdragsnummer

66-20-0151

Adresse og matrikkel

Knud Graahs gate 7, 0481, Oslo, Gnr. 224 bnr. 234, andelsnr. 72 i Nordre åsen kv 2 b borettslag med orgnr. 850200122 i Oslo kommune

Eier

Inga Alicja Zasada

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Ja.

BRA/PROM

40 / 40 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1926

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

"I sommermnd har det vært rundt 250 kWh per mnd, høstmnd 400-600 kWh per mnd, vintermnd 900-1100 kWh per mnd."
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 511 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Beliggenhet

Meget attraktivt og sentral beliggenhet på Sandaker/Torshov.

Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til mange hyggelige grøntområder med mulighet for turer, rekreasjon eller lange behagelige sommerkvelder. I nærheten har du populære Torshovparken og Torshovdalen, begge med sitt egne flotte preg. Kort vei er det også til Akerselva som tar deg til Bjørvika i sør og Maridalsvannet i nord. Her har du flotte tur- og treningsområder. Treningsmuligheter har du også innen kort distanse med treningssentre som Myrens Sportssenter på Torshov, Fitness24seven på Storo, Sandaker treningssenter eller Elixia Ringnes Park. En rask tur med det gode kollektivtilbudet i området frakter deg til flotte turområder i Oslomarka. Lett adkomst til Nordmarka ved hjelp av trikk nr. 11 til Kjelsås.

Fra leiligheten er det også kort avstand til Grünerløkka, Sagene, Storo og Nydalen. I tillegg til Torshov, så er disse områdene kjent for å være blant Oslos mest populære områder grunnet sine gode restauranter, utesteder, shoppingmuligheter osv. Torshov får stadig flere spennende tilbud. Området tilbyr et mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Soria Moria, med konserter, barer, restauranter og teater. Nyåpnede Nieu på Soria Moria består av flere barer, to konsertscener og en vedfyrt grillrestaurant. Området kan også friste med en rekke spisesteder og kafeer, bl.a. Grisen på Oskar Braatens Plass, Trikkestallen, Åpent Bakeri/Lofthus pizza, Kaffebrenneriet, Bruun-Larsen og Caminito. Trikkestallen og Grisen har flott uteservering om sommeren. Rett i nærheten ligger legendariske Strøm-Larsen, butikken som er kjent i hele Oslo for sine gode kjøttvarer.

Er du et friluftsmenneske og vil ta turen til marka, går trikk nr 11. til Kjelsås og buss nr 56 til Solemskogen. Det er også kort vei til bademuligheter i Nydalen og Frysja. Offentlig kommunikasjon er i umiddelbar nærhet. Trikk nr. 11, 12 og 13, buss nr 30 (Huk/Bygdøy) nr. 23 (Simensbråten/Lysaker), nr 24 (Fornebu/Brynseng), nr. 58 (Nydalen/Helsfyr o/Bjerke), nattbuss nr 11N fra Sandaker senter. T-bane fra Storo og Sinsen. Stativ for bysykkel finner du rett utenfor boligen, like ved Åpent Bakeri. Enkel adkomst til både Handelshøyskolen BI og Universitetet på Blindern.

Entré

Entréen gir et veldig fint førsteinntrykk av leiligheten. God lagringsplass i stor skyvedørsgarderobe. Dørcallinganlegg med portåpner er plassert på vegg. Malt gulv, malte overflater på vegg og malt himling.

Stue

Lys og hyggelig stue med god plass til sofagruppe og spisestue. Stuen har gode lysforhold med store vindusflater og god takhøyde (2,80 m). Selger beskriver det som spesielt hyggelig å sitte i vinudskarmen i stua med utsikt mot de store søylene. Rullegardin på vindu. Malt gulv, malte overflater på vegg og malt himling.

Kjøkken

Separat kjøkken hyggelig utsyn. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminert benkeplate og nedfeldt kum. Videre inneholder kjøkkenet hvitevarer som frittstående komfyr og frittstående kjøleskap, disse medfølger. Opplegg til vaskemaskin. Plass og opplegg til liten oppvaskmaskin under vask. Rullegardin på vindu. Malt gulv, malte overflater på vegg og malt himling.

Bad

Flislagt bad oppusset i 2014 med pene materialvalg. Badet er av god størrelse og inneholder veggmontert wc, servant, speilskap og stor dusjnisje. Mekanisk avtrekk. Varmekabler i gulv. Flis på gulv og vegger. Malt himling med downlights.

Soverom

Hyggelig soverom med plass til seng og garderobeskap. Soverommet ligger vendt mot rolig gate. Rullegardin på vindu. Malt gulv, malte overflater på vegg og malt himling.

Felleskostnader

2 104 pr. mnd. Felleskostnader inkl: Bredbånd, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmestertjenester med mer.

Etasje

1 etasje

Garasje / Parkering

Borettslaget leier ut seks parkeringsplasser. To i Knud Graahs gate og fire i Kyrre Grepps gate. Utleie (3-årige avtaler) er basert på ansiennitet med en karanteneperiode på tre år.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 814 990 pr. 18.12.31 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 933 963 pr. 18.12.31 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Klassisk pusset og malt teglstensbygård tatt i bruk i 1926. Opprinnelig med kaldt loft, som i
senere tid er bygget om til boligformål.
Oppført med:
- Støpt gulv på grunn.
- Trebjelkelag.
- Pussede og malte murvegger, hovedsakelig av tegl.
- Saltak (valmet) med vinkler, med bæring av trekonstruksjon, tekket med taksten.
- Støpte trapper og ramper.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Herman Rustad, datert 28.09.20.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 40 kvm, Bruttoareal: 45 kvm

1 . etasje:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, soverom og bad.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Panelovner, peisovn og varme i gulv på bad.

Løpende kostnader

Felleskostnader og strøm.

Utstyr

Sikringsskap med automatsikringer, plassert i oppgang. Hovedkurs på 40 A.
Dørcalling.
Brannvarsler tilknyttet fellesanlegg.
Signalanlegg for TV og Internett.

Adkomst

Enkel adkomst fra Knud Graahs gate 7.
Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul Liste fra Byantikvaren i Oslo).

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1908/900079-1/105  Hjemmel til eiendomsrett  
14.07.1908 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Rettighetshavere til festerett

1956/405908-20/105  Hjemmel til festerett  
12.04.1956 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:Nordre Åsen kv 2 B Borettslag  
Org.nr: 850200122
Urådigheter

1925/900907-1/105 URÅDIGHET
Heftelser
Pengeheftelser i eiendomsrett

1925/900907-1/105  Urådighet  
05.12.1925 
BEGRENSING I RÅDERETT
Begrensing i råderett vedr. salg til private før Oslo vann-
og kloakkvesen har tgl nødv. erk. om vann/kloakk.
Gjelder denne registerenheten med flere

1925/993718-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
05.12.1925 

1956/405908-38/105  Festekontrakt - vilkår  
12.04.1956 
festetid: 70 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 2,178
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
MED FLERE BESTEMMELSER


Pengeheftelser i festerett

1956/405908-38/105  Festekontrakt - vilkår  
12.04.1956 
festetid: 70 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 2,178
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder feste

2012/532347-1/200  Pantedokument  
02.07.2012 
BELØP: NOK 10.000.000
Panthaver:HANDELSBANKEN  
Org.nr: 971171324
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere


Grunndata

1924/900324-2/105  Registrering av grunn  
27.03.1924 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:224 Bnr:201

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 123 andelsleiligheter.

Veldrevet borettslag med hyggelige arrangementer og eget ølbryggeri.

Webside: www.søylegården.no.

Borettslaget får levert internett fra Proximo (Nextgentel). Andelseiere som ønsker kabel-tv må selv bestille dette fra Proximo.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 94927016359, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 01.10.2020: 2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 252.8
Saldo per 01.10.2020: 3 921 489
Andel av saldo: 20 932
Første termin/første avdrag: 21.12.2018 ( siste termin 21.09.2041)

Lånenummer: 94927016367, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 01.10.2020: 2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 182.6
Saldo per 01.10.2020: 3 519 912
Andel av saldo: 18 788
Første termin/første avdrag: 21.12.2018 ( siste termin 21.11.2035)

Ingen særfordelte lån: Fellesgjelden er flytende fordelt på hele arealet i boligselskapet. Ved arealutvidelser vil forholdet mellom
felleskostnader, renter og avdrag forskyves for samtlige andeler/seksjoner.

Andel fellesgjeld

39 719

Andel formue

20 495

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 81904583

Regnskap

Inntektene i 2019 var totalt på kr. 4 627 405,-
Utgiftene i 2019 var totalt på kr. 4 424 923,-
Resultatet av driften for 2019, inklusive finansielle inn- og utbetalinger, gir et overskudd på kr. 206 040,-

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

En oversikt over vedlikehold som er utført i borettslaget de siste årene finnes på borettslaget hjemmestider:
https://soylegarden.wordpress.com/rehabilitering/utfort-rehabilitering/.

Vedlikeholdsplan – gjennomførte og planlagte vedlikeholdstiltak kan sees i vedlegg, "Innkalling til generalforsamling 2020".

Husdyrhold

Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre brukere av eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
Vaskemaskin, Oslo byvåpen-skiltet i gangen, fastmonterte taklamper i stua, kjøkkenet og soverommet.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hsk@schalapartners.no eller SMS: 47 78 25 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 12 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Henrik Skårdal

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.