#TORSHOV, Hegermanns gate 2 A
3 500 000,-
Lys og koselig 2-R leilighet i klassisk bygård | Peis | Antatt mulighet for kjellerutbygging | Moderniseringsbehov
 • Prisantydning: 3 500 000,-
 • Fellesgjeld: 100 000,-
 • Omkostninger: 8 147,-
 • Totalpris: 3 608 147,-
 • Ligningsverdi: 990 294,-
 • Fellesutgifter: 2663,-

Beregnet totalkostnad:
3 500 000,- (Prisantydning) 100 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 600 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 8 147,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 608 147,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 52 m²
 • Bruksareal: 52 m²
 • Bruttoareal: 57 m²
 • Etasje: 1
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1912
 • Gårdsnummer: 225
 • Bruksnummer: 95
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 170149361
 • Sist endret: 24.03.20 14:55
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 54%
  eier sin egen bolig
 • 31%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 45%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 14%
  er gift

 

Oppdragsnummer

66-20-0004

Adresse og matrikkel

Hegermanns gate 2 A, 0478, Oslo, Gnr. 225 bnr. 95, andelsnr. 11 i Torshov Kvartal IV borettslag med orgnr. 941299563 i Oslo kommune

Eier

Kari Aspeggen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Intern forkjøpsrett for øvrige andelseiere. Forkjøpsretten parallellutlyses for å sikre en raskere avklaring.

BRA/PROM

52 / 52 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1912

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selgers strømforbruk har vært ca. kr. 7.900 kr. året (eks. nett leie).
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Beskrivelse

Vi har fått gleden av å presentere en gjennomgående og svært koselig 2-roms leilighet beliggende i en sjarmerende klassisk bygård i hjertet av Torshov. Leiligheten har en god takhøyde, store klassiske vinduer, peisovn og meget gode lysforhold. Videre har leiligheten en klassisk og svært god planløsning med et stort, separat kjøkken hvor du har plass til langbord, romslig soverom med plass til dobbeltseng og en koselig stue med peis. Dette er en svært sjarmerende og attraktiv leilighet beliggende i en av Torshovs flotteste gårder med nærhet til alt området har å by på!

Borettslaget har praktisert mulighet for kjøp av kjeller- og loftsareal. Med denne leiligheten foreligger det en antatt mulighet for kjellerutbygging. Borettslaget har utarbeidet retningslinjer for kjøp- og utbygging av kjeller- og loftsareal. Eventull utbygging og søknadsprosess står på kjøpers risiko. Ta kontakt med megler for mer info.

Kort fortalt:
- Svært sjarmerende og klassisk 2-roms leilighet
- Høy og usjenert 1.etasje
- Antatt mulighet for kjellerutbygging
- Stort separat kjøkken med plass til langbord
- Peis
- God takhøyde, store vindusflater og dype karmer
- Mulig å hente frem originale tregulv
- Vinduer fra 2012
- Velfungerende fellesvaskeri
- Koselig bakgård med sittegrupper og utegriller til disposisjon
- Lave omkostninger - ingen dok.avgift
- Svært rolig og hyggelig beliggenhet

Innhold

Leiligheten inneholder: entré, toalettrom, kjøkken, stue, soverom og baderom.
Leiligheten disponerer i tillegg to kjellerboder, én kjellerbod på ca. 7 kvm med varmtvannsbereder, stikkontakter og lys, og én på ca. 9 kvm med belysning og vindu.

Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet midt på Torshov. Leiligheten er gjennomgående og ligger i et veldrevet borettslag med hyggelige, velholdte utearealer og god vedlikeholdshistorikk.

Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Soria Moria, med konserter, bar/restaurant, teater og Ringen Kino. Området kan også friste med en rekke spisesteder og kafeer, bl.a. Grisen på Oskar Braatens Plass, Trikkestallen, Åpent Bakeri og Kaffebrenneriet. Trikkestallen og Grisen har flott uteservering om sommeren.

I Vogts gate midt på Torshov ligger legendariske Strøm-Larsen, butikken som er kjent i hele Oslo for sine gode kjøttvarer. Vogts gate huser også andre spennende nisjebutikker som Konstabel i tillegg til mange gode alternativer for take-away.

Det er også et godt tilbud av treningssentre i området, f.eks. Myrens Sportssenter (med Klatreverket og squash-senter), Sats Elixia på Sagene, Storo, Nydalen og Ringnes Park, samt sandvolleyballbaner og minigolf på Lilleborgbanen ved Torshovparken.Mange lekeplasser og innendørs lekeland "Eventyrfabrikken" (ved Myrens verksted).

Kort avstand til Grünerløkka og Sagene med hyggelige kafeer, restauranter og yrende uteliv.

Torshov Torg og Sandakersenteret med tilbud som vinmonopol, matbutikk, apotek og andre butikker. Gangavstand til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Storo Storsenter. Det er flere matvarebutikker i umiddelbar nærhet (Kiwi, Rema1000, Coop Extra, Bunnpris).

Torshovparken er en populær park kun et steinkast unna som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking og ski om vinteren m.m. I tillegg er det kort vei til flotte Torshovdalen og flotte friområder ved Akerselva.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Svært gode trikk- (nr. 11, 12 og 13) og bussforbindelser (nr. 20 til Majorstuen/Skøyen, 30 til Huk/Bygdøy) og nr. 56 til Solemskogen i Lillomarka med flotte skiløyper og sykkelstier. Flybussekspressen går fra Ring 2 i Vogts gate og Københavngata.

Entré

Romslig og praktisk entré med god plass til å henge av seg yttertøy/plassere skotøy. God takhøyde og nymalte overflater gir et godt førsteinntrykk. Dørcalling-anlegg.

Stue

Lys og hyggelig stue. Her er det god plass til sofagruppe, salongbord og TV-seksjon. Store klassiske vinduer gir stuen rikelig med naturlig lys. Fra stuevinduet har du et koselig utsyn ut mot borettslagets idylliske bakgård. Vegger og himling ble nylig malt i en lys, behagelig fargetone. Videre har stuen en peisovn som varmer godt og gir en lun og koselig atmosfære.

Kjøkken

Kjøkkenet er av god størrelse og har god plass til spisegruppe med langbord. Store klassiske vindusflater sørger for gode lysforhold. Kjøkkeninnredningen inneholder: glatte fronter, heltre benkeplater, nedfelt benkebeslag med to oppvaskkummer i rustfritt stål og ett-greps blandebatteri. Videre inneholder kjøkkenet hvitevarer som frittstående komfyr med keramisk platetopp og frittstående kjøleskap. Kjøkkenets overflater er nylig malt og rommet fremstår delikat og hyggelig.

Bad

Enkelt, men pent baderom med flislagte gulv og flislagte/malte vegger. Badet inneholder dusjnisje med forheng, veggmontert hånddusj, veggmontert servant med ett-greps blandebatteri og skap til oppbevaring av baderomsartikler. Speil, lys og stikkontakter på vegg. Naturlig ventilasjon via åpningsbart vindu eller dør. Varmekabler i baderomsgulv.

Leiligheten har i tillegg et separat toalett med flislagt gulv, nymalte vegger og gulvmontert toalett.

Soverom

Stort og lyst soverom. Her er det god plass til dobbeltseng, nattbord og godt med oppbevaringsplass i garderobeskap (medfølger). God plass til en hyggelig kontorkrok i hjørnet av rommet. Rommet har i tillegg et praktisk innebygd kott med god oppbevaringsplass. Store vindusflater, dype klassiske vinduskarmer og en herlig takhøyde gjør dette til et meget hyggelig soverom. Fra soveromsvinduet har du i tillegg et koselig og åpent utsyn ut mot Torshovs gater.

Felleskostnader

kr. 2.663,- pr. mnd. Herav: Grunnpakke kabel-TV, fibernett, festeavgift, kommunale avgifter, felles forsikring, trappevask, forretningsførsel, drift av borettslaget og betjening av andel fellesgjeld.

Etasje

1. etasje

Tomt

Areal: 419 kvm, Eierform: Festet tomt

Tomten festes av Oslo kommune. Festetiden er 70 år regnet fra 1955. I 2014 var leien kr. 73.266,-. Festeavgiften kan reguleres hvert 10 år etter konsumprisindeks/markedsverdi/avtale. Festeavtalen ligger vedlagt.

Tomten er fellesareal.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 990 294 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 565 058 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk oppført med bærende konstruksjoner i mur. Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Grunnmur i naturstein/ mur. Yttervegger er pusset og malt mur på fasaden. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er takstein. Vinduer i 2- lags glass. Oppvarming er elektrisitet og vedfyring. Gulvvarme i bad. Naturlig ventilasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 57 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser. Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Vedovn i stue. Varmekabler i baderomsgulv.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget Torshov Kvartal IV:
Borettslaget består av 71 andelsleiligheter og har adresse Hegermanns gate 2-4-6 og Trøndergata 2-4-6.
Obos er forretningsfører.
2 Fellesvaskerier i borettslaget.
Gården har en portner på deltid (13 % stillingsandel) i gården. Hun utfører mindre vedlikeholdsoppgaver på fellesarealer og fellesinstallasjoner, og er kontaktperson for håndverkere engasjert av borettslaget.
Bygningsmassen i Torshov Kvartal IV Borettslag er gammel. Gjelder spesielt soilrør og pipeløp som vil medføre kostnader nar dette arbeidet skal utføres.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2019: Arbeidet med rehabilitering av fasaden og montering av nye brannbalkonger i Hegermannsgata 2-6.
2017: Nytt sykkelskur
2013: Brannsikringsarbeid
2011/2012: Nye vinduer og balkongdører
2009: Ny dørcalling
2007: Overflatebehandling av vinduer og balkong
2002: Oppgradering av gårdens strømanlegg
2001: Vaskeri oppusset
1996: Omfattende ytre vedlikehold

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr.: OBBK01-98207783412
Restsaldo: 8.278.298,-
Restløpetid: 30 år
Rente: 3,15 %

Andel fellesgjeld

100 000

Andel formue

9 771

Forsikring

If forsikring Polisenummer: 565694

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt etter følgende regler:
- Styret skal underrettes skriftlig ved anskaffelse av dyr
- Dyr må ikke være til sjenanse for andre beboere
- Ekskrementer må fjernes og det er ikke tillatt å lufte dyr på borettslagets område

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.
Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,50 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Lene Brekken

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.