NANNESTAD/PRESTÅSEN, Rødrevvegen 21
4 990 000,-
Delikat, innholdsrik og oppgradert enebolig | Solrike uteplasser | 5 soverom | Peis | Garasje | Barnevennlig
 • Prisantydning: 4 990 000,-
 • Omkostninger: 138 570,-
 • Totalpris: 5 128 570,-
Beregnet totalkostnad:
4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 138 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 128 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Primærrom: 206 m²
 • Bruksareal: 210 m²
 • Bruttoareal: 231 m²
 • Antall rom: 8
 • Oppholdsrom: 3
 • Soverom: 5
 • Byggeår: 1994
 • Gårdsnummer: 27
 • Bruksnummer: 638
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 169706399
 • Sist endret: 08.04.20 12:49
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 83%
  eier sin egen bolig
 • 83%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 62%
  har bolig på over 120 kvm
 • 8%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 33%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

55-19-0196

Adresse og matrikkel

Rødrevvegen 21, 2030, Nannestad, Gnr. 27 bnr. 638 i Nannestad kommune

Eier

Glenn A Myhre Stendahl

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 18 749,62 pr. år

Herav:
Avløp kr. 7.573,-
Feiing kr. 463,-
Feste kr. 736,-
Renovasjon kr. 5.069,-
Vann kr. 4.707,-
Annet kr. 200,-

BRA/PROM

210 / 206 m²

Antall soverom

5

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1994

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 25.000 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 25.000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 931 kvm, Eierform: Festet tomt.
Årlig festeavgift er ca. kr. 936,-. Festekontrakten er tinglyst 1995 med festetid på 80 år. Bestemmelse om årlig festeavgift reguleres hvert 10 år, neste regulering skjer fra 01.01.2024 i henhold til KPI. I 2025 inntreffer innløsningsretten og tomtefestelovens § 37 regulerer innløsningssummen.
Nannestad kommune er grunneier og har åpnet opp for å selge tomten før innløsningsretten i 2025. Pris beregnet etter desember 2019 er kr 521,- pr kvm + 2,5% dok. avgift, kr 3.000,- i adm.gebyr, tinglysingsgebyr for skjøte etc.

Kommunen må samtykke til transport av festekontrakten.

Tomten er pent opparbeidet med gressplen, terrasseplatting og asfaltert innkjøring. Det ble lagt ny kunstgress på deler av hagen i 2016.

Beskrivelse

Moderne og innholdsrik enebolig som har blitt betydelig oppgradert i senere tid, med fokus på bokvalitet og gode innredningsløsninger! Her får du mange av kvalitetene du trenger i hverdagen, samt en gjennomgående god standard. Det er store vinduer, samt åpne og sosiale rom som sørger for en luftig atmosfære. På varme sommerdager vil du nok sette mest pris på de solrike uteplassene og den nye terrassen på 147 m².
Eiendommen ligger i et barnevennlig og idyllisk område, samt er det sentralt rett ved sentrum av Nannestad.

Barnevennlig familiebolig med god bokvalitet
Moderne innredet og luftige rom
Hyggelig peis og varmepumpe
5 soverom
Betydelig oppgradert i senere tid
Garasje og gode parkeringsmuligheter

Innhold

Innholdsrik enebolig over to plan hvor du finner stue med utgang til terrasse, kjøkken med utgang til terrasse, 2 soverom, wc, vaskerom, innvendig bod og gang/entré i 1. etasje. I 2. etasje finner du stue med utgang til balkong, 3 soverom hvorav 1 har utgang til balkong, bad og gang.
I tillegg er det en garasje på 38 m² med bod på tomten.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og idyllisk område, samtidig som det er sentralt rett ved sentrum av Nannestad. Det er kort vei til nærmeste dagligvare som Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du et rikere tilbud kan du besøke Nannestad torg som kan by på pizzeria, blomsterbutikk, vinmonopol, frisør og mer. Ellers kan du besøke Jessheim Storsenter med et flertall av ulike butikker. I tillegg er det kort avstand til både barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående. 

Det er flotte tur- og rekreasjonsmuligheter for både sommer som vinter ikke langt fra boligen. Det er flotte lysløyper rett nedenfor huset. I Romerikåsen finner du flotte skiløyper på vinteren og supre turstier resten av året. Ellers er det fine badevann innover i marka for både bading og fisking. Hurdalsjøen har populære badeplasser.
For den sporty er det kort vei til idrettsanlegg, ballbinge og lekeplasser. Idrettsanlegget tilhørende Nannestad IL kan tilby både fotball, håndball, alpint, klatring o.l. Nannestad skisenter er perfekt for deg som liker vintersport. Det er et nytt EVO treningssenter i Nannestad sentrum ca. 1,5 km fra boligen.

Nærmeste kollektivtransport er buss fra Bevervegen som er litt over 10 minutters gange. Ellers er det en liten kjøretur til både tog og Gardemoen.

Stue | Med peis og solrik terrasse

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg fra 2018/2019. I tillegg ble det lagt nytt og moderne gulv. Det er store vindusflater fra flere kanter som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Videre finner du en koselig peis, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager. I tillegg finner du en luft til luft varmepumpe fra 2017, samt er det balansert ventilasjon i boligen som bidrar til et godt inneklima.

På varme dager blir det naturlig å åpne den store glassdøren til side. Her har du utgang til den herlige og solrike terrassen på ca. 147 m² fra 2019. Terrassen har meget god plass til flere sittesoner, grill og beplantning. Videre har terrassen direkte adkomst til boligens flotte og grønne hage. Her kan du fint invitere gode venner over på solrike dager og grilling.

Kjøkken | Moderne fra 2018/2019

Boligen har et romslig og moderne kjøkken fra 2018/2019. Innredningen har glatte "antrasitt" fronter i sort og benkeplate i laminat fra Epoq med nedsenket oppvaskkum. Over to av benkene er det hvite fliser og under overskapene er det lys. Ellers har kjøkkenet pop-up stikk kontakt. Da kjøkkenet er svært romslig er det god plass til et spisebord med øvrig møblement, hvor du kan invitere gode venner eller familie over på middag. I tillegg har kjøkkenet videre utgang til terrassen hvor du kan nyte morgenkaffen. Du finner hvitevarer som frittstående kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, samt integrert koketopp, komfyr og ny avtrekksvifte (fra Røroshetta). Kjøkkenet har waterguard. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for oppbevaring og matlaging. Veggene og gulvet ble oppgradert i 2018/2019. I himlingen er det downlights.

Loftstue | Med egen terrasse

Boligen har en egen loftstue som er perfekt som lekestue for barna. Både vegger og gulv ble overflatebehandlet i 2018/2019 i tidsriktige farger. Her har du god plass til en hyggelig sofagruppe, bord og øvrig møblement.
Videre har loftstuen utgang til boligens terrasse på 7 m².  Her er det plass til et hyggelig cafésett så du kan nyte solrike dager.

5 soverom | 1 med utgang til terrasse

Boligen har hele fem soverom som er av gode størrelser og har malte flater i smakfulle farger fra 2018/2019. I tillegg har rommene fått nye gulv i 2018/2019. To av soverommene finner du i 1. etasje og de resterende tre ligger i boligens 2. etasje. Rommene har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Da hovedsoverommet er svært romslig er det god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. Det største soverommet i 2. etasje har utgang til en terrasse på ca. 5 m². To av soverommene har romslige garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Med hele fem soverom egner noen seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

Bad | Delikat med badekar

Delikat og flislagt baderom med gulvvarme. Badet ble pusset opp i 2019 med nytt badekar, dusj, toalett, servantskap med glatt innredning, flis på flis, membran og sluk. Over servanten er det speil med belysning.

Toalettrom | Renovert i 2019

Boligen har et eget toalettrom i 1. etasje. Toalettrommet ble pusset opp i 2019 med nytt toalett, nye delikate fliser på gulvet, servantskap, samt ble tak og vegger overflatebehandlet. Over servantskapet finner du et praktisk speilskap.

Vaskerom | Meget praktisk

Boligen har ett eget praktisk vaskerom i 1. etasje. Vaskerommet inneholder dusj fra 2019, servant med hvit profilert innredning og laminert benkeplate, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg er det en egen skyvedørsgarderobe her.

Entré | Et godt førsteinntrykk

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. Veggene er malt i lyse farger og gulvet ble belagt med delikate fliser i 2019 som har gulvvarme. Boligen har en sort og profilert ytterdør med 2-lags isolerglass og kodelås fra byggeår.

Garasje / Parkering

Det medfølger en frittstående garasje på ca. 32 m² med bod og kontor. I 2015 ble det lagt fliser i garasjen og på kontoret, satt inn ny dør, Yale doorman og elektrisk garasjeport, samt ble vegger og tak isolert. Gulvet i kontoret har gulvvarme. Garasjen er oppført med trebindingsverksvegger til antatt fast grunn eller stabile masser. Den har saltak i trekonstruksjoner, tekket med takstein. Ellers er det støpt dekke.
For øvrig er det godt med biloppstillingsplasser på gårdsplassen.
Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Ikke funnet.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra kommunen ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Bygget er antatt fundamentert med lettklinker/betong og støpte gulv og ringmur på deler av grunnmur til fast masse eller stabile masser og eventuell fungerende drenering antas fra angjeldende byggeår. Drenering/utvendig fuktsikring antatt med drensplate og drensrør. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk med utvendig panel. Vinduer med 2-lags isolerglass og trekarmer fra byggeår. Terrassedører med 2-lags isolerglass og trekarmer fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 1995 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
For tilbygget foreligger det igangsettelsestillatelse datert 2002 og for garasjen foreligger det igangsettelsestillatelse datert 1999. Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på tilbygget eller garasjen. Terrasse skyvedør med 2 lags isolerglass og trekarmer fra byggeår på kjøkken. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med takstein.

Boligens areal

Primærrom: 206 kvm, Bruksareal: 210 kvm, Bruttoareal: 231 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 133 m².
Primærrom: 129 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue, kjøkken, 2 soverom, wc, vaskerom og gang/entré.

2. etasje:
Bruksareal: 77 m².
Primærrom: 77 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ikke utleiedel. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes via elektrisitet og en hyggelig peis i stuen. Det er varmekabler på badet og i entréen. Ellers er det en luft-til-luft varmepumpe i stuen.

Utstyr

- Det er balansert ventilasjon for et godt inneklima.
- Det er varmtvannsbereder på 200 liter fra 1995 plassert i boden.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Sentralstøvsuger i boden.

Løpende kostnader

Bredbånd fra ca. kr. 250,- pr. mnd.
Kabel-tv fra ca. kr. 199,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i kommuneplankartet. Området forøvrig er regulert til grønnstruktur, friområde, LNFR-areal, vei, sentrumsformål, tjenesteyting, byggeområde for bolig m.m. Eiendommen går under Kommuneplanens arealdel 2018-2035 med ID G-12 og navn Preståsen 9. I reguleringsbestemmelsene i tilknytning til bebyggelsesplanen for Preståsen 9 i Nannestad skal BYA være maks 20 %. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ingen kjente

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1943/201-1/10  Bestemmelse om veg 04.02.1943 
rettighetshaver:Knr:0238 Gnr:27 Bnr:43. Overført fra: 0238-27/1. Gjelder denne registerenheten med flere

1955/990240-1/10  Elektriske kraftlinjer 18.07.1955 
Overført fra: 0238-27/1. Gjelder denne registerenheten med flere

1970/1698-1/10  Bestemmelse om kloakkledn 17.03.1970 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Med flere bestemmelser. Overført fra: 0238-27/1. Gjelder denne registerenheten med flere

1987/4712-1/10  Elektriske kraftlinjer 27.05.1987 
Med flere bestemmelser. Overført fra: 0238-27/1. Gjelder denne registerenheten med flere

1995/6576-2/10  Festekontrakt - vilkår 23.08.1995 
festetid: 80 år. BESTEM.OM ÅRL.AVGIFT/REG.HVERT 10 ÅR. PANT FOR FORFALØT FESTEAVGIFT MED PRIORITET ETTER. LANDBRUKSBANK OG HUSBANK. BESTEM. OM FELLING AV TRÆR, KRAFT-, TELEFON-, VANN-OG KLOAKKLEDNINGER. BESTEM. OM VEGER. GJERDEPLIKT KAN IKKE OVERDRASUTEN KOMMUNENS SAMTYKKE. Overført fra: 0238-27/638

2000/8193-1/10  Jordskifte 28.07.2000 
SAK NR.27/1996 GRENSEGANG ETTER FRADELING. Overført fra: 0238-27/1. Gjelder denne registerenheten med flere

2009/668611-1/200  Erklæring/avtale 10.09.2009 
Rettighetshaver: STATENS VEGVESEN REGION ØST Org.nr: 974725460. Skogrydding - frisiktsone. Kan bare slettes av Statens vegvesen. Overført fra: 0238-27/1. Gjelder denne registerenheten med flere

2019/1335610-181/200  Erklæring/avtale 08.11.2019 21:00 
Bestemmelse vedrørende opparbeiding av veger/gater, anlegg av vann- og kloakkledninger og kraft- og telefonledninger mv. pkt 10 i opprinnelig tinglyst festekontrakt 27.04.1978 i dok.nr. 3047. Gjelder denne registerenheten med flere

1995/6576-2/10  Festekontrakt - vilkår 23.08.1995 
festetid: 80 år. BESTEM.OM ÅRL.AVGIFT/REG.HVERT 10 ÅR. PANT FOR FORFALØT FESTEAVGIFT MED PRIORITET ETTER LANDBRUKSBANK OG HUSBANK BESTEM. OM FELLING AV TRÆR, KRAFT-, TELEFON-, VANN-OG KLOAKKLEDNINGER. BESTEM. OM VEGER. GJERDEPLIKT. KAN IKKE OVERDRASUTEN KOMMUNENS SAMTYKKE. Overført fra: 0238-27/1/199. Gjelder feste

2017/1351842-1/200  Festenummer gitt bruksnummer 04.12.2017 21:00 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0238 Gnr:27 Bnr:1
Utgått festenummer:Knr:0238 Gnr:27 Bnr:1 Fnr:199

Vei/vann/avløp

Offentlig vei og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Vannforsyning er tilknyttet privat vannverk.

Forsikring

Dnb

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Alt av hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen og hvitevarer som ikke er integrert i innredningen på badet, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 40.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15.000,- og markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.400,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Henrik Jensen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.