#LØREN, Kanonhallveien 58F
3 600 000,-
BEKLAGER SOLGT - BUD GITT DIREKTE TIL SELGER - Lekker og moderne 2-roms med sydvendt balkong |
 • Prisantydning: 3 600 000,-
 • Fellesgjeld: 33 913,-
 • Omkostninger: 102 770,-
 • Totalpris: 3 736 683,-
 • Ligningsverdi: 981 117,-
 • Fellesutgifter: 3121,-

  Normal drift, ákonto fjermvarme/strøm, betjening lån, tv, bredbånd, vaktmester, kom. avg. m.m. Herav: Felleskostn: 1 502,- Fjernvarme og strøm ákonto: 659,- Avdrag/renter lån: 341 (nytt element fra 1/1-20) Tv: 200,- Bredbånd: 199,- Garasje: 220,-
Beregnet totalkostnad:
3 600 000,- (Prisantydning) 33 913,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 633 913,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 950,- (Dokumentavgift) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 102 770,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 736 683,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 48 m²
 • Bruksareal: 48 m²
 • Bruttoareal: 54 m²
 • Etasje: 2
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 2006
 • Gårdsnummer: 124
 • Bruksnummer: 206
 • Energimerking:
  C
 • Finnkode: 170544966
 • Sist endret: 13.03.20 10:56
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 78%
  eier sin egen bolig
 • 98%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 99%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 92%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 29%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

17-20-0022

Adresse og matrikkel

Kanonhallveien 58F, 0585, Oslo, Gnr. 124 bnr. 206 snr. 168 orgnr. 989038583 i Oslo kommune

Eier

Christopher Ruud

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Carl Berner sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Det har ikke vært eiendomsskatt for 2019.
Eiendomsskattelistene for 2020 foreligger ikke pt.

BRA/PROM

48 / 48 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2006

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Tomt

Areal: 10 990 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Eiet tomt: 10990 m². Fellesarealer er opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, trær og diverse beplantning. Sykkelparkering, sittegrupper og lekeplasser. Her er det tilrettelagt for mye utendørs hygge for både store og små!

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Velkommen til en lys og pen 2-roms selveierleilighet, beliggende fint til i 2. etasje (med heisadkomst), i et attraktivt og rolig område på Løren! Bygget er nytt i 2006 og boligen holder en generelt god standard. Gjennomgående og arealeffektiv planløsning med god størrelse på alle rom.

- Flott stue med store vindusflater
- Sydvendt og solrik balkong på 5,6 kvm
- Sigdal-kjøkken med hvitevarer
- Romslig bad med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel
- Soverom med skyvedørsgarderobe
- Entré med god oppbevaringsplass
- Lyse fargevalg og en-stavs parkett (nylagt 2020)
- Ákonto strøm og fjernvarme inkl.
- TV og bredbånd fra Viken fiber inkl.
- Heis i bygget
- Egen parkeringsplass i garasjeanlegg
- Bod i 1. etg
- Flotte fellesarealer
- Nærhet til T-bane og buss, butikker, hyggelige serveringssteder, grønne parker, treningssenter m.m.

Innhold

Leilighet beliggende i byggets 2. etasje (med heisadkomst) og består av: Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og soverom. Utgang fra stue til sydvendt balkong på ca. 5,6 kvm.

I tillegg disponerer leiligheten én bod i 1. etasje på ca. 6,5 kvm. Egen parkeringsplass i felles parkeringskjeller.

Sykler kan plasseres i sykkelstativ ute, i fellesbod eller i garasjeanlegg.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på Løren, et nytt og spennende boligområde preget av grønne lunger og hyggelige fellesareal.

Her bor du i attraktive omgivelser og samtidig med nærhet til sentrum og alt av nødvendige fasiliteter. Fra leiligheten er det kort vei til Løren Torg med rikelig tilbud av butikker, cafèer, resturanter og forretninger for alle gjøremål i hverdagen, samt Rema 1000. Hertz Bilpool finner du på Løren. Sanjays, Peppes Pizza, Løyrin er hyggelige møtesteder. Her finner du også Umai Sushi og Dominos pizzeria, bokhandler Norli, Nille og stor Meny med post i butikk. På Vinslottet har det også åpnet flere populære serveringssteder som f.eks. Sugar & Spice, Hasle Linje Gastropub og W.B. Samson. Rett utenfor Kanonhallen ligger skulpturparken, Peer Gynt parken. Parken består av 20 skulpturer som er basert på ulike scener i Henrik Ibsens skuespill. Det er flere skoler og barnehager i nærområdet.

Eksisterende Økern senter skal utvikles fra å være et kjøpesenter hovedsakelig basert på handel, til den gode fremtidsbyen med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, allbrukshall, musikkskole, fortellerscene, samt et nytt badeland for Groruddalen. Lørenprosjektet er en byforvandling som fremover skal utvikle Løren til en ny bydel.

For den som liker å holde seg i form er STERK treningssenter sentralt plassert på Løren. Løren-hallen er også en liten spasertur unna. Grefsenkollen og Lillomarka innbyr til både fot- og sykkelturer samt langrenn på vinteren. Slalombakkene Grefsenkleiva og Trollvannskleiva gir gode muligheter for slalom- og snowboardkjøring hele vinteren. Valle Hovin har skøytebane og noen av byens fineste idrettsanlegg. På nye Intility Arena spiller Vålerenga sine hjemmekamper. Kampen park og Tøyenparken er populære tilholdssteder på sommerstid med grilling, avslapning og kos.
På vinterstid er Tøyenparken ypperlig akebakke for de minste.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud med t-bane og buss. Busstopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper like ved (Lørenvangen holdeplass). I forbindelse med Oslopakke 3 har det også kommet en egen t-banestasjon på Løren som gir enkel og rask adkomst til alle byens retninger. Det går også direktebuss fra Lørenvangen til Lysaker/Fornebu/Skøyen. Leiligheten ligger ikke langt fra Sinsen som også er tilknyttet trikk og t-bane, samt Økern som har buss og t-banelinje. Det er gangavstand til Carl Berner, Grünerløkka, Tøyen, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle m.m.

Området Løren (www.loren.no) og Økern (www.okernsentrum.no) er under utvikling og vil være en spennende plass å bo og leve i årene fremover.

Entré

Innbydende entré som gir et velfortjent godt førsteinntrykk av boligen. Rikelig oppbevaringsplass til yttertøy og sko i skyvedørsgarderobe og vanlig garderobeskap. Dørcalling med portåpner. Det er adkomst til leiligheten via svalgang, som kun benyttes av denne leiligheten.

Stue

Romslig og flott stue med mange innredningsmuligheter, og god plass til blant annet sofagruppe, tv-seksjon og spisebord. Åpen løsning mot kjøkkenet gjør dette til et sosialt og hyggelig oppholdsrom. De store vindusflatene og adkomst til balkong gir gode innvendige lysforhold, samt en luftig atmosfære.

Balkong

Herlig, sydvendt balkong med gode solforhold og hyggelig utsyn over fellesarealer. Balkongen er på ca. 5,6 kvm med fin plass til utemøblement, grill og planter (gass- og elektrisk grill er tillatt). Sol fra ca. kl 11:00 til ca. kl 19-20 på sommerstid. Montert utelys, balkonggulv belagt med trelemmer, rekkverk av stål med fasadeplater og bærende konstruksjoner av armert betong.

Kjøkken

Stilrent Sigdal-kjøkken med hvite, glatte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur fra Damaxia. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk, samt glassplate over komfyr. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr med keramisk platetopp, ventilator tilkoblet avtrekkskanal fra Flexit, frittstående kjøleskap og fryser fra Husqvarna, samt oppvaskmaskin fra Asko.

Bad

Pent flislagt bad (baderomskabin) med gulvvarme. Servant og ett-greps armatur fra Oras, skap under og innfliset speil med skap, lys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med skjermende glassdører og dusjarmatur fra Oras. Vegghengt toalett fra Porsgrund, samt opplegg for vaskemaskin/tørketrommel i hjørnet. Avtrekksventil i himling som styres via ventilator på kjøkken.

Soverom

Luftig og pent soverom med god plass til dobbeltseng, samt oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe. Soverommet vender også ut mot rolige omgivelser.

Overflater

Gulv: En-stavs parkett som er nylagt i 2020, samt fliser med gulvvarme på bad.
Vegger: Malte flater, tapet på vegg i entré, samt fliser på bad.
Tak: Malte flater.

Felleskostnader

3 121 pr. mnd. Normal drift, ákonto fjermvarme/strøm, betjening lån, tv, bredbånd, vaktmester, kom. avg. m.m. Herav: Felleskostn: 1 502,- Fjernvarme og strøm ákonto: 659,- Avdrag/renter lån: 341 (nytt element fra 1/1-20) Tv: 200,- Bredbånd: 199,- Garasje: 220,-

Etasje

2 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Plassen ligger praktisk til, rett under leiligheten og at det er direkte adkomst via heis. Fellesutgifter for parkeringsplass er på kr 220,-/mnd (opplyst i oppgitte felleskostnader), men denne betales kvartalsvis (660,- per kvartal). Parkeringsplassen kan bare overdras sammen med seksjonen.
 
Det er mulig å installere lader til El-bil. Lader og installasjon betales av bruksrettsinnehaveren selv. Før installasjonen må det tas kontakt med styret.

Sameiet har også noen gjesteparkeringsplassene (gebyr betales på automat etter gjeldende satser).

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 981 117 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 532 019 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligbygg over fire etasjer samt to underetasjer. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk. Fasader i trepanel og fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjonen utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør av tre med vindu fra Swedoor. Balkongdør med karmer av tre og tre-lags glass fra 2006. Vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra 2005.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 30.03.2012 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 48 kvm, Bruttoareal: 54 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. Sameiets styre skal underrettes om alle leieforhold. Seksjonseier er ansvarlig for å videreformidle husordensregler/vedtekter til leietakere.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilkoblet fjernvarme. Strøm og fjernvarme er ákonto inkludert i felleskostnadene.

Fjernvarme og strøm avregnes 1 gang pr år, senest ila. 2 kvartal påfølgende år. I forbindelse med eierskifter i Lørenparken, må selger og kjøper selv avregne evt. pro/contra i forhold til faktisk forbruk, og påløpte á konto for seksjonens energiforbruk. Techem As vil bistå partene med denne avregningen og skjema må fylles ut på overtagelse, og sendes til Techem snarlig etter overtagelse.

Løpende kostnader

Evt. alarm og innboforsikring kommer i tillegg.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-4083 av 26.05.2004. Området forøvrig er regulert til boliger, vei, fellesområde (lek, opphold), spesialområde for bevaring, byggeområde for boliger, foretning, bevertning, kontor, off./allmenyttig formål, barnehage,  (forsamlingslokae, idrett og kultur), industri, park, uteoppholdsareale for barnehage m.m. Det rives, rehabiliteres og bygges i området, og Løren er under stor utvikling. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Det foreligger planforslag i Sinsenveien 45-49 for detaljregulering vedr. Bolig, forretning, barnehage, park m.m. Man kan lese mer om saken på plan- og bygg sine hjemmesider: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=&caseno=201307159

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

2005/61226-1/105 Erklæring/avtale 16.09.2005
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:424 Bnr:1
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved Plan og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/61226-4/105 Erklæring/avtale 16.09.2005
Bruksrett - gjensidig rett til bruk av grunn for reparasjon og vedlikehold.
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved Plan og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/73809-2/105 Best. om adkomstrett 02.11.2005
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:125
Overført fra: 0301-124/206 Gjelder denne registerenheten med flere

2005/73809-3/105 Erklæring/avtale 02.11.2005
Bestemmelser vedr gassledninger og tilhørende rørføringer i grunnen
Bestemmelser vedr ledningsnett
Rett til adkomst for rep. og vedlikehold
Overført fra: 0301-124/206 Gjelder denne registerenheten med flere

2005/73809-5/105 Erklæring/avtale 02.11.2005
Bestemmelser vedr fjernvarme
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Rettighetshaver: Viken Fjernvarme
Overført fra: 0301-124/206 Gjelder denne registerenheten med flere

2005/73809-8/105 Erklæring/avtale 02.11.2005
Bestemmelser vedr vedlikehold av grøntarealer og lekeplass
Overført fra: 0301-124/206 Gjelder denne registerenheten med flere

2005/73809-11/105 Best. om adkomstrett 02.11.2005
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/74678-3/105 Erklæring/avtale 04.11.2005
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2005/74678-1/105 Seksjonering 04.11.2005
opprettet seksjoner: snr: 168 formål: Bolig
sameiebrøk: 47/13859
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1-200
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 0301-424/1
Rettigheter i eiendomsrett

2005/61226-2/105 Erklæring/avtale 16.09.2005
Overført fra: 0301-124/206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:125
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:196
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:1 -200
Bestemmelse om garasje/parkering
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved Plan og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/206

Rettigheter på 0301-124/125, 0301-124/297, 0301-124/298, 0301-124/299, 0301-124/300, 0301-124/301, 0301-124/302
Rettigheter i eiendomsrett
2005/61226-3/105 Erklæring/avtale 16.09.2005
Overført fra: 0301-124/206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:1-200
Bestemmelse om benyttelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommmune ved Plan og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-124/125, 0301-124/297, 0301-124/298, 0301-124/299, 0301-124/300, 0301-124/301, 0301-124/302
Rettigheter i eiendomsrett
2005/61226-6/105 Erklæring/avtale 16.09.2005
Overført fra: 0301-124/206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:1 -200
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved Plan og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-124/125, 0301-124/297, 0301-124/298, 0301-124/299, 0301-124/300, 0301-124/301, 0301-124/302
Rettigheter i eiendomsrett
2005/73809-1/105 Best. om adkomstrett 02.11.2005
Overført fra: 0301-124/206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:1 -200
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-424/1
Rettigheter i eiendomsrett
2005/73809-4/105 Erklæring/avtale 02.11.2005
Overført fra: 0301-124/206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:1 -200
Bruksrett til vaktmesterlager
Overført fra: 0301-124/206

Rettigheter på 0301-424/1
Rettigheter i eiendomsrett
2006/637884-1/200 Erklæring/avtale 18.12.2006
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:160 -200
Bestemmelse om parkering
Kan bare overdras sammen med seksjonen.
Bestemmelse om årlig vedlikeholdskostnader. Med flere bestemmelser

2010/299531-1/200 ** Diverse påtegning 27.04.2010
Bruksrett for gnr. 124 bnr. 206 snr. 196 fremleies til gnr. 124 bnr. 206 snr. 165.
Rettigheter på 0301-124/302
Rettigheter i eiendomsrett
2019/1084718-3/200 Erklæring/avtale 17.09.2019 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:125
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:196
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:1 -200
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:301
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:424 Bnr:1
Felles avkjørsel. Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 10 bygninger med til sammen 200 boligseksjoner. Sameiets eiendom har gårdsnr. 124 bruksnr. 206 i Oslo kommune, og er registrert i foretaksregisteret med organisasjonsnummer 989 038 583.
Forretningsførselen er i henhold til kontrakt utført av Sebra Forvaltning AS. Sameiets revisor er Revisoren AS

- Sameiet har egen hjemmeside: www.lorenparken.no
- Sameiet har avtale om vaktmestertjenester med Bygårdservice AS.
- Sameiet har avtale med Viken fiber for levering av TV og bredbånd. Tjenester utover grunnpakken kan bestilles direkte fra Viken fiber og vil bli fakturert direkte til seksjonseier.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel gjeld for denne leiligheten: kr 33.913,- per 01.01.2020.
Andel formue for denne leiligheten: kr 21. 437,- per 31.12.2019.

Sameiet har ett lån hos DNB.
Spesifikasjon av lån:
Lånebeløp: 10.000.000,-
Utbetalingsdato: 25.11.2019
Løpetid: 10 år
Rentesats: 3,85%
Terminlengde: Måned
Se forøvrig nedbetalingsplanen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige, polisenummer: 78132583

Regnskap

Styret foreslår at årets negative resultat (for 2018) på kr 477 448,- overføres balansen mot konto for egenkapital. Sameiets egenkapital pr. 31.12.2018 er kr 7 103 115,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det ble avholdt et ekstraordinært årsmøte den 11.09.2019 ifb. opptak av lån for å finansiere utbedring av fasade. Det ble vedtatt låneopptak på 10 mill, som ble utbetalt 25.11.2019. Økningen i gjeld/felleskostnader som følger av dette er gjengitt i prospekt. Prosjektet vil ta omtrent 8 mnd, med planlagt oppstart i oktober 2019 og antatt ferdigstillelse sommeren 2020.

Normalt vedlikehold må alltid påregnes. Se forøvrig årsberetning og protokoll som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Eier av husdyr er forpliktet til å se til at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre beboere. Lufting av dyr må gjøres i samsvar med de til enhver tid gjeldende bestemmelser gitt av Løren velforening. Se forøvrig retningslinjer i pkt. 5 i husordensreglene.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg.
Senere bud kan inngis per e-post til: su@schalapartners.no eller SMS: 92 49 91 43 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

- Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré. Hovedsikringens kapasitet er 40A. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.
- Leiligheten har brannvarsler og brannslange i kjøkkenbenk.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.
Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 8 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning (to første visninger er gratis). Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler: Steffen Usterud

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.