#SANDAKER, Sandakerveien 68 C
3 700 000,-
Lys og koselig 2-R leilighet i klassisk bygård | Peis | Nytt bad i 2016 | Soverom mot bakgård | Ca. 3 meter takhøyde!

VISNING:

25. oktober søndag kl. 13:30 - 14:30 26. oktober mandag kl. 17:00 - 18:00
 • Prisantydning: 3 700 000,-
 • Fellesgjeld: 69 939,-
 • Omkostninger: 103 239,-
 • Totalpris: 3 873 178,-
 • Ligningsverdi: 947 546,-
 • Fellesutgifter: 2672,-

  Felleskostnader, vedlikehold, strøm i fellesområder, trappevask, bredbånd fra Get, kommunale avgifter, varmtvann, vaktmester.
Beregnet totalkostnad:
3 700 000,- (Prisantydning) 69 939,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 769 939,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 220,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 769 939,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 103 239,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 873 178,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 49 m²
 • Bruksareal: 49 m²
 • Bruttoareal: 54 m²
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1904
 • Gårdsnummer: 223
 • Bruksnummer: 39
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 195255125
 • Sist endret: 18.10.20 18:12
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 53%
  eier sin egen bolig
 • 54%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 65%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 18%
  er barnefamilier
 • 23%
  er gift

 

Oppdragsnummer

66-20-0155

Adresse og matrikkel

Sandakerveien 68 C, 0484, Oslo, Gnr. 223 bnr. 39 snr. 5 orgnr. 875650432 i Oslo kommune

Eier

Marius S Lilleeidet

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

49 / 49 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1904

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 6100 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 6100,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 808 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Innhold

Leiligheten ligger i høy 1 etg og inneholder: Entré, bad, kjøkken, stue, soverom.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på 14 kvm og en loftsbod på ca 3 kvm.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i populært sameie på Sandaker. Nærområdet et er preget av store, grønne fellesarealer og turområder langs Akerselva og all den nye og spennende utviklingen som skjer rundt Storo og Lillo Gård.

Nydalen og Storo ligger 5 minutters gange fra leiligheten. Her finner man flere hyggelige og populære kafeer og restauranter. Ta deg et deilig bad på Nydalen badeplass under sommerhalvåret. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små. Nydalsdammen med steinmolo og stupebrett ligger ytterligere 10 minutters gange (1.7 km) fra leiligheten og videre finner du Brekkedammen ved Frysja ovenfor dette igjen (3 km). Det er også kort gangavstand til Storo Storsenter og Sandakersenteret med en rekke butikker, dagligvare, vinmonopol, bank, apotek, frisør etc. I fjor åpnet landets største og mest moderne Kino på Storo med 14 saler og nesten 2000 seter!

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000 og nyåpnede Kiwi, kun 50 meter fra boligen. Nå i oktober åpnet dessuten Menyen ny butikk på Lillo Gård med like kort avstand.

I tillegg til flotte grøntområder og tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva tilbyr området mange parker, Bjølsenparken, Myraløkka, Torshovparken, Geitmyra skolehager og Hjemmets Kolonihager med Portveien 2 er eksempler på det. I tillegg er Voldsløkka Idrettsanlegg, med volleyballbaner, fotballbaner og "joggeløyper" også et populært gode i bydelen.

Av treningstilbud finner du bl.a. Fresh Fitness (100 m unna), SATS på Sagene, Nydalen og Storo og Myrens Sportssenter på Torshov hvor man har tilgang til treningssenteret, Oslo Squash, Klatreverket og Golfsenteret.

Det er meget godt kollektivtilbud i nærområdet: Trikk (11, 12 og 13), T-bane (4 og 5), diverse bussforbindelser (bl.a. 37 og 30), samt tog (Grefsen og Nydalen). Med bil har man enkel adkomst til både ring 2 og 3. Flybuss fra Storo.

Nye Nordpolen barne- og ungdomsskole åpnet høsten 2012 og huser ca. 840 elever. For øvrig ligger Nydalen videregående skole samt Lilleborg skole (barneskole) i nærområdet. Fernanda Nissens skole er en nyåpnet grunnskole i Nydalen som denne adressen sogner til. Det er flere barnehager i nærområdet. Utdanningsinstitusjoner som BI Nydalen, Blindern - Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Her har du med andre ord alle ønskelige fasiliteter rett utenfor døren! En perfekt kombinasjon av fredelige omgivelser og det urbane livet. Velkommen til et nabolag og en bydel som byr på noe for alle og enhver!

Entré

Velkommen til en lys og fin entré med plass til sko og yttertøy. Når du entrer leiligheten forstår du fort gleden av sjarmen som hører med i en klassisk leilighet. Her finner du en perfekt kombinasjoin av det moderne og klassiske. Overflater malt i moderne fargetoner og gulv belagt med flott parkett. I borettslaget er det montert felles brannvarslingssystem og i sikringsskapet utenfor innenfor inngangsdøren er det automatsikringer.

Stue

Stuen er romslig og lun med store klassiske vinduer som gir optimale lysforhold. Her er det god plass til sofagruppe, salongbord, TV-seksjon og spiseplass. Det er fantastisk takhøyde på ca. 3 meter som gjør rommet åpent og luftig. I stuen har du i tillegg en moderne peisovn som varmer godt og sørger for å holde strømutgiftene nede. Kabel-tv med bredbåndstilknytning fra Get er inkludert i månedlige felleskostnader. Parkettgulv og malte overflater i kombinasjon med en stilig kontrastvegg i kalkmaling gir rommet et herlig særpreg.

Kjøkken

Flott, separat kjøkken fra 2013. Store klassiske vindusflater sørger for gode lysforhold. Gode arbeidsforhold i form av mye benkeplass og godt med oppbevaringsplass i skap og skuffer. Kjøkkeninnredningen inneholder: Innredning med profilerte fronter og benkeplate av laminat og heltre. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål og ett-greps armatur. Fliser på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap (nye i 2020). Integrerte hvitevarer som  induksjonstopp, stekeovn, microbølgovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap med kullfilter (ny i 2020). Varmtvannsbereder på 28L fra 2005 plassert under kjøkkenbenk. Hyggelig utsyn ut fra kjøkkenvinduet mot bakgård.

Bad

Flislagt og pent baderom fra 2016. Badet holder en god standard og inneholder flislagte gulv og vegger, servant med tilhørende servantskap, gulvstående toalett og opplegg/plass til vaskemaskin. Videre inneholder badet en romslig dusjnisje med skyvedører i glass, varmekabler i gulv og downlights i himling.

Soverom

Stort og lyst soverom. Her har du god plass til en stor dobbeltseng med tilhørende nattbord,  samt godt plass til oppbevaring av klær i medfølgende garderobeskap. Stor vindusflate som vender ut mot rolig bakgård sørger for en god natts søvn. Nydelig utsyn ut mot gårdens hyggelige bakgård.

Felleskostnader

2 672 pr. mnd.. Herav: felleskostnader, vedlikehold, strøm i fellesområder, trappevask, bredbånd fra Get, kommunale avgifter, varmtvann, vaktmester.

Herav:
Felleskostnader : kr 1 412,-
Strøm: kr 135-
Trappevask: kr 122,-
Kabel-Tv/Bredbånd: kr 479,-
Avdrag/ renter: kr 524,-

Etasje

1. etasje

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 947 546 pr. 18.12.31 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 411 165 pr. 18.12.31 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bærende konstruksjon i murverk/teglstein. Pusset og malte fasader. Valmet tak i treverk, tekket med profilerte takplater. Felles trappegang med malte smijernstrapper. Vinduer med 2-lags glass i trekarmer fra 1992.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, peisovn i stue og varmekabler i baderomsgulv. 

Adkomst

Direkte adkomst fra Sandakerveien.
Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1939/305254-1/105  Best. om vann/kloakkledn.    28.07.1939 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-223/39
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1939/305255-1/105  Erklæring/avtale    28.07.1939 
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-223/39
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1988/82909-3/105  Pantsettelseserklæring    29.11.1988 
BELØP: NOK 10.000
Panthaver:Sameiet  
Lnr: 1117058
ANFØRT PRIORITET: ETTER 60% AV LÅNETAKST
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/2570732-1/200  Pantedokument ved bytte av bank   10.06.2020
BELØP: NOK 3.380.000
Panthaver:DANSKE BANK  
Org.nr: 977074010
Elektronisk innsendt

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet best av 1 bygning med til sammen 24 seksjoner.

Sameiet har vaktmesteravtale med Vaktmester-Gruppen AS.

Sameiet har avtale med GET for bredbåndstilknytning og kabel-tv.

Fellesgjeld / lånevilkår

Långiver: Handelsbanken
Restgjeld: 1 996 086,-
Rentebetingelser: 3,75 %
Løpetid: 25 år
Innfrielsesdato: 01.08.2044
Andel fellesgjeld: 69 939,-

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 65012030

Regnskap

Sameiets inntekter i 2019 var totalt kr 1 016 480,-

Sum kostnader i 2019 var totalt kr 976 301,-

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

i 2019 ble det tatt opp et lån på kr 2.000.000 for vedlikehold av gården.

Planlagt vedlikehold:
- Bytte vinduer som trenger utskifting
- Maling av eksisterende vinduer
- Flekkpuss av fasade
- Takrenner
- Låssystem i port
- Oppussing av oppganger (oppgang B ble pusset opp i 2019).
- Brannvern

Husdyrhold

Dyr som er til ulempe for andre beboere må ikke holdes i leilighetene. Lufting skal ikke skje i felles gårdsareal. Dyr skal holdes i bånd innenfor fellesarealets grenser.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
Vaskemaskin og vinskap.

Hvitevarer på kjøkken og garderobeskap på soverom medfølger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 5 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Lene Brekken

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.