# GRÜNERLØKKA / GRÜNER VILLAGE, Seilduksgata 29J
6 000 000,-
Påkostet og unik 3-R townhouse fra 2017 I 5 m takhøyde I fransk balkong I felles takterrasser I garasjeplass med lader*

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 6 000 000,-
 • Fellesgjeld: 7 854,-
 • Omkostninger: 159 189,-
 • Totalpris: 6 167 043,-
 • Ligningsverdi: 1 196 072,-
 • Fellesutgifter: 2385,-

  Inkludert er varmtvann og fyring via fjernvarme, kabel-TV og internett (fiber), vaktmestertjeneste, trappevask, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold
Beregnet totalkostnad:
6 000 000,- (Prisantydning) 7 854,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 007 854,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199,- (Pantattest kjøper) 150 170,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 007 854,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 159 189,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 167 043,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 61 m²
 • Bruksareal: 61 m²
 • Bruttoareal: 70 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2017
 • Gårdsnummer: 227
 • Bruksnummer: 350
 • Energimerking:
  C
 • Finnkode: 194554327
 • Sist endret: 12.10.20 14:14
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 55%
  eier sin egen bolig
 • 4%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 61%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 74%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 17%
  er gift

 

Oppdragsnummer

19-20-0238

Adresse og matrikkel

Seilduksgata 29J, 0553, Oslo, Gnr. 227 bnr. 350 snr. 53 orgnr. 920010873 i Oslo kommune

Eier

Sebastian F Danielsen Kamilla Haugland Johnsen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnadene.

BRA/PROM

61 / 61 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2017

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Strømregningene for leiligheten ligger på mellom kr 300,- - 600,- per mnd. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass nr. 99 i oppvarmet garasjeanlegg kan kjøpes i tillegg for kr 400.000,- eller høystbydende. Infrastrukturen er tilrettelagt for å kunne installere lader til elbil på parkeringsplassen.

Felleskostnader i Seilduksgata garasjesameie: kr 350,- pr. mnd pr plass.

Eierskifte gebyr parkering: kr 2750,- inkl. hva faktura ettersendes (gjelder kun når parkeringsplass selges alene)

Området ble fra 1 juni 2018 en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3 000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Oppvarmet og godt ventilert garasje, med et velfungerende og godt driftet garasjesameie. P-plassen har opplegg for å montere El/lader.

Tomt

Areal: 32 439 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Inngjerdet eiet eiendom opparbeidet med heller, brostein, plen og beplantning. Sameiet har 2 stk. felles takterrasser (i annet bygg) med sittegrupper og grill. Flere sykkelrom og felles søppelrom.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Beskrivelse

Velkommen til en moderne og påkostet 3-roms townhouse midt på Løkka. Grüner Village ble ferdigstilt i 2017 og leiligheten har derfor en gjennomgående god standard. Nøye utvalgt material- og fargevalg sørger i tillegg for å tilføre denne leiligheten det lille ekstra i absolutt alle rom. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene!

Leiligheten ligger i byggets toppetasje og går over 2 plan. Store vindusflater, fransk balkong og en takhøyde i oppholdsrommene på opptil 5 meter gir en svært god romfølelse.

Leiligheten vender i sin helhet inn mot indre, lukket gårdsrom.

Tilgang på 2 solrike takterrasser.

*Garasjeplass med mulighet for EL-bil lader kan følge for kr. 400.000 eller høystbydende.

•Lave f.kost. som inkluderer v.v/fyring, kabel-TV og internett
•Ingen forkjøpsrett
•Balansert ventilasjon
•Heis

Innhold

Leiligheten inneholder entre, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom og baderom. I tillegg disponeres en kjellerbod på 5 kvm. Sameiet har 2 stk. felles takterrasser (i annet bygg) med sittegrupper og grill og det finnes flere sykkelrom i bakgården.

Beliggenhet

Løkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige gatecaféer, markeder og små nisjeforretninger.

Flere matforretninger finnes rett i nærheten som Meny, Rema 1000 og søndagsåpne Joker. Noen få minutter unna finner du dessuten flere av områdets mest populære spisesteder som himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, klassisk tapas på Delicatessen, Burger på Munchies og nydelig Fransk mat på Le Benjamin.

Liker du å leve det gode liv er dette en bydel de fleste finner en uteplass eller cafe som passer for seg. Her har man det pulserende utelivet ikke langt unna, likevel ligger denne leiligheten tilbaketrukket fra de mest hektiske områdene. For de som er glad i gode helgefrokoster bør den koselige nabolagscafeen Vespa besøkes. Liker du å ta med deg en kaffe på vei til jobb finnes Samson bakeri, Godt Brød, Kaffebrenneriet og verdenskjente Wendelboe i området.

For de treningsglade finnes i tillegg til parkene, idylliske turstier langs Akerselva ned mot byen eller opp mot Maridalsvannet. Flere treningssentre er også i nærheten, SATS Ringnes Park og på Schous Plass og fitness 24/7 er de nærmeste. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området.

Birkelunden er en av Oslos med trivelige parker, som ligger rett ved leiligheten. Her yrer det av solglade mennesker om sommeren. På søndager er det loppemarked og en gang i måneden kommer Bondens Marked på besøk.

Godt tilbud av offentlig transport rett i nærheten. Trikk (nr. 11, 12 og 13) fra Birkelunden og buss (nr. 30, 21 og 33) utenfor Grünerløkka skole. Grünerløkka ligger dessuten ca. 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St.Hanshaugen.

Entré I Godt med lagringsplass

Innbydende entre som gir ett godt førsteinntrykk av denne leiligheten. Som resten av leiligheten er det 1-stavs lys eikeparkett og tidsriktige farger på overflatene. I entreen er det plass for sko og yttertøy og det er dørcalling med video. En egen nisje for oppbevaring gir ekstra godt med lagringsplass. Her finnes både dekorativ og plasstilpasset benk, samt smarte løsninger med både hyller og klesoppbevaring. Ytterligere lagringsplass i kjellerbod på 5 kvm.

Stue I Fransk balkong og 5 m. takhøyde

Stuen er helt klart det naturlige oppholdsrommet i dette hjemmet. 5 meters takhøyde, store vindusflater og fransk balkong åpner virkelig opp og gir en god romfølelse. Både varmtvann og fyring tilkoblet fjernvarme er inkludert i felleskostnadene og holder temperaturen høy og strømkostnadene lave året rundt. Stuen er enkel å møblere med både sittegruppe og spiseplass som er tilknyttet kjøkkenet. Spiraltrappen i massiv eik fører opp til mesaninen og de to soverommene.

Kjøkken I Elegant og stilrent

Velutstyrt og stilrent kjøkken fra 2017. Kjøkkenet har mørke, elegante fronter som står i stil til de lune overflatene. Vedlikeholdsfri kompositt benkeplate fra Sigvartsen Steinindustri med underlimt vaskekum fra Blanco og nedfelt induksjonstopp. På kjøkkenet er alle hvitevarer integrert og gir en helhetlig finish. Hvitevarene fra bla. Miele og Liebherr gir dette kjøkkenet en usedvanlig høy standard. En dekorativ og ikke minst praktisk detalj er benkeløsningen som illustrerer en forlengelse av kjøkkenet samtidig som den fungerer som oppbevarings- og sitteplass. Det er fint med plass til spisebord i tilknytning til kjøkkenet.

Bad I Nytt i 2017

Delikat og innbydende baderom fra byggeår 2017. Badet har en moderne utførelse med marmorfliser, vegghengt toalett, dusjnisje med dør i herdet glass og regn- og hånddusj. Servant med speil og lys og underskap med skuffer for oppbevaring. Vaskemaskinen er elegant skjult i plassbygget møbel med eikespiler og åpne rom for oppbevaring. Varmekabler på gulv og avtrekk i himling

Takterrasse I Sol hele dagen

Leiligheten har tilgang på sameiets to solrike takterrasser. Terrassene er utstyrt med sittegrupper, loungeområder og grill som kan benyttes av gårdens beboere.

Hovedsoverom

Lekkert hovedsoverom som i likhet med resten av leiligheten er malt i en dyp og rolig tone. På soverommet er det god plass til dobbeltseng og det er bra med oppbevaringsplass i det plassbygde garderobeskapet. Begge soverommene befinner seg i leilighetens øvre plan øvre plan og har takvinduer som er utstyr med fjernstyrt -og tidsinnstilt blendingsgardin. Takvinduet på hovedsoverommet har i tillegg regnsensor.

Soverom ll

Nok et tiltalende soverom som har ulike bruks- og møbleringsmuligheter. Rommet er i dag installert med kontor og dobbelt plassbygget garderobeskap. Som det andre soverommet er dette også vendt inn mot rolig gårdsrom og det er takvindu med blendingsgardin.

Garasjeplass I Med mulighet for lader

Biloppstillingsplass nr. 99 i oppvarmet garasjeanlegg kan kjøpes i tillegg for kr 400.000,- eller høystbydende. Infrastrukturen er tilrettelagt for å kunne installere lader til elbil på parkeringsplassen.

Felleskostnader i Seilduksgata garasjesameie: kr 350,- pr. mnd pr plass.

Felleskostnader

Kr 2.385 pr. mnd. Inkludert er varmtvann og fyring tilkoblet fjernvarme, kabel-TV og internett (fiber), vaktmestertjeneste, trappevask, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold.

Herav:
Felleskostnader : kr 1 515,-
Tv/Internett: kr 270,-
Fjernvarme: kr 600,-

Felleskostnader i Seilduksgata garasjesameie: kr 1 050,- pr kvartal pr plass.

Etasje

3 + 4 etasje

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 196 072 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 305 858 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Nytt bygg fra 2017 og er over 4. etasjer samt kjeller/garasjeanlegg. Flere sykkelrom.

Lavblokk i betong, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i plass-støpt betong / betongelementer. Ytterveggenes fasader med malt puss på nylondukk. Pulttak med prefab.
betongelementer, båndtekket med lakkert stål.

Ferdigattest / brukstillatelse

Seilduksgata 27A-C 29A-J - To boligblokker - Ferdigattest - 2018
Seilduksgata 27A-C 29A-J - To boligblokker - Brukstillatelse (alt unntatt 8 boliger 3-4 etg. hus B2)
Seilduksgata 27A-C 29A-J - To boligblokker - Brukstillatelse (8 boliger 3-4 etg. hus B2) - 2017

Boligens areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 70 kvm

3. etg: BTA: 43 kvm / BRA: 38 kvm / P-ROM: 38 kvm
4. etg: BTA: 27 kvm / BRA: 23 kvm / P-ROM: 23 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Varmtvann og fyring (radiatorer) tilknyttet fjernvarme er inkludert i felleskostnadene. Varmekabler på bad.

Utstyr

* 2-lags energiglass fra 2016.
* Velux takvindu med 2 lags isolerglass.
* Elektrisk blendingsgardin til takvindu i begge soverom. Fjernstyrt.
* Entredør B30, 40 db (brann og lyddør)
* Fransk balkongdør i stue med 2 lags energiglass fra 2016
* Separat balansert ventilasjonsanlegg
* Friskluftstilførsel til oppholdsrom og avtrekk fra kjøkken og bad/wc
* Sikringsskap med automatsikringer / jordfeilbryter
* Calling-anlegg med kamera
* Felles brannvarsling og vannsprinkelanlegg i felles bygning samt leilighetene
* Smartlys håndering på flere rom, phillipshue hub og pærer medfølger

Adkomst

Enkel adkomst fra Seilduksgata og via felles gårdsrom. Det vil bli satt opp Schala & Partners-skilt under visningen. Velkommen!

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

SAMEIET GRÜNER VILLAGE:

Sameiet består totalt av 76 seksjoner, hvorav 75 er boligseksjoner og 1 er næringsseksjon.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen lån.

Ligningsposter pr. 31.12.19:
Andel fellesgjeld kr 7 854,-
Andel fellesformue kr 14 372,-

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If skadeforsikring
Polisenummer: 1581995

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Hvitevarer kjøkken
- Garderobeskap
- Fastmonterte knagger og hyller

Medfølger ikke:
- Hvitevarer bad
- Fastmonterte lamper

Ved interesse kan alle fastmonterte lamper medfølge for et tillegg på kr 60.000,-.  Ønskes kun smart pakke (Phillips hue) kan det medfølge for kr 10.000,- (inkludert er da spot skinne inngang, spotskinne stue + pendel lampe på lite soverom).

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hm@schalapartners.no eller SMS: 40 08 05 55 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 7 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Helene Molle

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.