Lillestrøm - Sørumsand, Trymvegen 4
5 650 000,-
3 prosjekterte, familievennlig 2-plans rekkehus | Stor markterrasse og hage | Tre soverom og to bad

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 5 650 000,-
 • Omkostninger: 13 869,-
 • Totalpris: 5 663 869,-
Beregnet totalkostnad:
5 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi: 500 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 13 869,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 663 869,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Rekkehus
 • Primærrom: 142 m²
 • Bruksareal: 151 m²
 • Antall rom: 5
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2021
 • Gårdsnummer: 241
 • Bruksnummer: 237
 • Finnkode:
 • Sist endret: 24.09.20 15:11
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 76%
  eier sin egen bolig
 • 9%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 57%
  har bolig på over 120 kvm
 • 16%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 37%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

71-20-0124, 71-20-0130 og 71-20-0131

Adresse og matrikkel

Trymvegen 4, 1920, Sørumsand, Gnr. 241 bnr. 237, kommende Snr. 1, 2 og 3 i Lillestrøm kommune.

Seksjonsnummer tildeles ved seksjonering av utbygger.

Eier

Akerheim Eiendom AS

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det leveransebeskrivelse mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Beskrivelse

3 prosjekterte, lekre rekkehus over to plan. Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde i Sørumsand. Det er gangavstand til både Sørumsand barnehage og skole, samt kun 2 minutters gange til nærmeste busstopp og kun 11 minutters gange til Sørumsand stasjon.

Boligen får en moderne arkitektur med gode lysforhold, store vindusflater og åpne løsninger. Boligene bygges etter TEK 10, er norskproduserte og av god kvalitet. Ferdigstillelse av eiendommene er estimert til 10-12 måneder ved byggestart.

Planløsningen blir meget praktisk og sosial med blant annet en romslig stue med flott takhøyde, gode vindusflater og moderne peisinnsats sentralt i rommet. Åpen løsning fra stuen til et lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer. Tre gode soverom og to delikate bad gjør at denne boligen egner seg utmerket som en familiebolig. Gulvvarme på bad, entrè og på vaskerom.

Fra stuen blir det utgang til en herlig markterrasse med ypperlige solforhold og en flott hage! Eiendommen får en felles eiet tomt og vil bli seksjonert med eksklusivt uteareal til hver av enhetene. Parkering/innkjørsel vil være fellesområde.

Hvorfor kjøpe nybygg?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid
- God tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig
- Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av tomteverdi

Se vedlagt leveransebeskrivelse for mer informasjon.

Beliggenhet

Sørumsand sentrum ligger rett ved Glomma, Norges lengste elv, og er omringet med flott natur. Her kan du fiske, bade, se på helleristninger eller ta deg en tur langs den nydelige elva. Blaker Skanse - en kulturhistorisk perle på Romerike som har mye å tilby; blant annet konserter med kjente artister, sommernattsopera og spennende historiske skuespill. Tertitten, et 100 år gammelt damplokmotiv er også verdt et besøk.

Det er svært enkelt å pendle fra Sørumsand, noe som bidrar til att dette er et meget attraktivt sted å bo. Området er i stor utvikling - både med boligbygging og nye butikker. I området finnes flere barnehager, både offentlige og private, seks barneskoler, to ungdomsskoler og Sørumstrand videregående.Det er flere treningsmuligheter i nærheten med sykkelstier, skiløyper og flere treningsstudioer. Det finnes også flere arenaer for aktiviteter som tennisbaner, sandvolleyballbaner, fotballbaner eller Sørum Aktivitetspark med flere klatreløyper og tårn på 26 meter.

Fra boligen bruker du få minutter til nærmeste butikk, ned til Glomma og til togstasjonen.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Boligens areal

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 151 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 74 kvm.
Primærrom: 65 kvm.

2. etasje:
Bruksareal: 77 kvm.
Primærrom: 77 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Vei/Vann/Avløp

Intern vei, vann og avløpsledninger opparbeidelse av selger.

Kostnader til vedlikehold av private fellesveier, felles biloppstillingsplasser, private vann og avløpssledninger, fellesområder samt utgifter til snørydding av felles private veier og plasser, deles likt mellom eierseksjonene som blir berørt, og reguleres nærmere i vedtekter for sameiet.

Garantier

Selger er etter Bustadoppføringslova §12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil bli avholdt tilvalgsmøte. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Garasje / Parkering

Det leveres 1 biloppstillingsplass. Garasje kan leveres mot et tillegg. Denne er ikke byggesøkt.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.
 

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 45.000,- pr. enhet. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm

Ansvarlig megler:
Terje Rindal

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.