#GAMLE STOVNER, Fjellstuveien 7B
7 500 000,-
Tiltalende enebolig over 3 plan med hage | Utleiemulighet | Flere terrasser | 5 soverom og 2 bad

VISNING:

25. oktober søndag kl. 15:00 - 16:00
 • Prisantydning: 7 500 000,-
 • Omkostninger: 201 519,-
 • Totalpris: 7 701 519,-
 • Ligningsverdi: 2 092 817,-
Beregnet totalkostnad:
7 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 201 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 701 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Primærrom: 210 m²
 • Bruksareal: 210 m²
 • Bruttoareal: 228 m²
 • Antall rom: 8
 • Oppholdsrom: 3
 • Soverom: 5
 • Byggeår: 1982
 • Gårdsnummer: 102
 • Bruksnummer: 921
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 191356368
 • Sist endret: 17.10.20 17:31
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 82%
  eier sin egen bolig
 • 2%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 13%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 83%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 36%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

71-20-0094

Adresse og matrikkel

Fjellstuveien 7B, 0982, Oslo, Gnr. 102 bnr. 921 i Oslo kommune

Eier

Eli Nelvik Uthuslien Vidar Uthuslien

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 19 123 pr. år

BRA/PROM

210 / 210 m²

Antall soverom

5

Eierform

Selveier
 

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1982

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Energiforbruk

Energiforbruket for 2019 var ca. 22.000 kwh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 683 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten ligger i et skrånende terreng og har adkomst fra Fjellstuveien. Eiendommen ligger i et etablert boligområde med trehusbebyggelse fra samme tidsepoke.

Beliggenhet

Huset har en fin, solrik og barnevennlig beliggenhet i et veletablert og attraktivt boområde på Gamle Stovner. Området består vesentlig av flermannsboliger, villa- og småhusbebyggelse. Boligen ligger sentralt til med kort avstand til de fleste bymessige fasiliteter. Nærhet til skoler, barnehager, butikker, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Området ligger ikke langt unna marka med flotte tur- og rekreasjonsarealer. Tur og sykkelstier, skiløyper etc. Det er også kort vei til fotballbane, ballbinge, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, hesteridning, alpinanlegg, golfbane, tennisanlegg og treningssenter m.m.

Området byr på flotte muligheter til å dyrke friluftsliv og nyte den flotte naturen. Lysløypa er en av flere populære turveier, både sommer og vinter. På Liastua kan man slappe av med kaffe og vafler, eller kjøre slalåm i det familievennlige alpinanlegget like ved, eller ake sammen med barna i skråningen ved Liastua. Om sommeren er det mange som går tur etter den såkalte Oldtidsveien over Gjelleråsen. Nær toppunktet kan du se enkelte gravrøyser tett opptil veifaret, som kanskje har vært i bruk helt ned i bronsealderen. På nordsiden finner du rester av en skanse som ble bygd her i 1716 da kong Karl XII gjorde sitt første innfall i Norge, men her ble svenskene stoppet av groruddølene.

Høybråten og Stovner IL har et godt idrettstilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn. Rommensletta ligger ved Haugenstua og byr på en enorm idrettspark med flere fotballbaner, cricketbane, skøytebane, lekeplass og skulpturpark. I tillegg har området flerbrukshall, samt golfbane med treningsgreen, golfkro, proshop og klubblokaler.

Gåavstand til t-bane på Stovnersenter og tog på Lørenskog.

Entré

Du møter et hyggelig inngangsparti på utsiden av huset. Når du går inn er det en pen og romslig entré som møter deg. Her kan du sette fra deg sko og henge fra deg yttertøy på knagger. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle.

Underetasjen har egen inngang.

Stue

Stuen i 1. etasje er romslig med dekorativ tapet langs den ene veggen og gulvflater belagt med laminat. Synlig bjelker i taket gjør den ekstra sjarmerende. Stuens størrelse muliggjør flere sosiale soner og det er god plass til både sofagruppe og spisebord. I tillegg finner du en koselig peis, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager. Fra stuen er det utgang til en stor, øst- og sydvendt terrasse på ca. 30 kvm.

Kjellerstue

Kjellerstuen er flott med laminat på gulv og ellers lysmalte flater. De gode vindusflatene sørger for gode lysinnslipp Vedovnen som står sentralt i rommet og bidrar med hygge på kaldere dager.

Kjøkken

Kjøkkenet er pusset opp i 2006 og lakkert i 2020. Innredningen har glatte, lakkerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag og to kummer. Over kjøkkenbenken er det belysning og fliser som gjør rengjøringen enklere. Ventilator på vegg over kokesonen med avtrekk til yttervegg. Hvitevarer som frittstående komfyr med keramisk platetopp, kjøleskap i nisje og oppvaskmaskin medfølger. Gulvet er belagt med laminat og det er synlig takbjelker i himling. 

Kjøkkenet i underetasjen har profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i kompositt. Fliser på gulv og over kjøkkenbenk. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, samt enkelt vitrineskap. Ventilator med avtrekk til kanal er integrert i overskap over kokesonen.  Videre er kjøkkenet utstyrt med komfyr og mikrobølgeovn i høyskap, nedfelt keramisk platetopp i benkeplate og frittstående oppvaskmaskin. Opplegg for oppvaskmaskin i benkeskap.

Bad

Badet i 1. etasje ble rehabilitert i 2006 og har fliser på vegger og gulv. Gulvvarme og lyslampe i himling. Innredningen består av servant med benkeplate i granitt og skapinnredning under, speil med glasshyller og belysning over, vegghengt toalett og nytt dusjkabinett fra 2020 med skyvedører i buet glass. Videre er det opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel, så her har du alt du trenger på baderommet.

Det foreligger Våtromsbevis på badet som innebærer at man får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade som følge av utett våtrom. Dekningen gjelder i 4 år med forbehold om at man tegner boligkjøperpakken til IF. Se vedlagt våtromsbevis i boligrapporten.

Bad II

Badet i underetasjen er pusset opp i 2006 og har mørke gulvfliser med gulvvarme, ellers malt brystningspanel/ strietapet på vegger. Innredningen består av gulvmontert toalett, dusjkabinett fra 2019 med skyvedører i glass, servant med underskap og speil med lys på vegg over servant. Det er også opplegg for vaskemaskin/tørketrommel på dette badet.

Terrasse

Fra kjellerstuen er det adkomst ut til en herlig markterrasse på 19 kvm. Markterrassen er vestvendt og derfor med supre solforhold hele dagen. Utenfor terrassen er det en fin hage som er opparbeidet med gressplen og diverse beplantning.

Soverom

I husets finner vi ellers fem soverom. Fin rominndeling sørger for god størrelse på rommene med plass til seng og tilhørende møblement. Hovedsoverommet har et tilhørende garderobeskap og en bod som brukes som walk-in closet.

Med fem soverom er det god plass til hele familien og gjester.

Huset har også et rom som passer ypperlig som kontor.

Loftstue

Et flott oppholdsrom med mange innredningsmuligheter. Egner seg godt som tv-stue, ungdomsrom eller som et leke/hobbyrom for barna. God plass til stor sofagruppe. Loftstuen har også peisovn. Fra loftstuen er det utgang til østvendt terrasse på ca. 12 kvm.

Garasje / Parkering

Det er biloppstillingsplasser på tomten, samt parkering langs vei ved eiendom etter gjeldene bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 092 817 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 7 534 141 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Enebolig oppført med bærende konstruksjoner i mur/ betong. Etasjeskillere i hulldekkeelementer/ trebjelkelag. Yttervegger er bindingsverksvegger utvendig kledd med liggende trekledning på fasaden. Grunnmur i pusset lettklinkerbetong. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er takstein. Trevinduer med 2- lags glass fra byggeår. Tiltak utført i år 2006. Stedvis skiftet ut glass i vinduer med 2-lags glass. Ytterdører med lås.

Sikringsskap er plassert i underetasjen i kjøkken. Automatsikringer med jordfeilbryter. Digital strømmåler fra år 2017. Overlastvern er på 50 AMP. Deler av det elektriske anlegget er nytt omkring år 2006.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 29.11.1985 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 210 kvm, Bruksareal: 210 kvm, Bruttoareal: 228 kvm

Underetasje:
Bruksareal: 76 kvm.
Primærrom: 76 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/ gang, stue, kjøkken, kontor, gang, bad og soverom.

1. etasje:
Bruksareal: 90 kvm.
Primærrom: 90 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, trapperom, stue/spisestue, bad, kjøkken og to soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 44 kvm.
Primærrom: 44 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue og to soverom.

2. Etasje har ikke fullt målbart areal grunnet skråtak. Gulvarealet er målt til ca. 65 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut såfremt den har forsvarlige radonverdier.

Underetasjen har egen inngang og har tidligere vært utleid for kr. 13.000,- pr. mnd. inkl. TV.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisitet med panelovner og vedfyring. Gulvvarme i alle rom i 1. etasje utenom soverom. Gulvvarme i hele underetasjen.

Løpende kostnader

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Eiendomsskatten for 2020 utgjør kr. 4.645,-.
Kommunale avgifter for 2020 utgjør kr. 19.123,-.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelsene i S-4220, datert 15.03.2006.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Pågående byggesaker - Fjellstuveien 5 - Oppføring av enebolig.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om Gnr. 102 Bnr. 189 sin bruksrett til kjørbar atkomstvei over denne eiendommen og til sin egen (1979), samt rett til biloppstillingsplass på denne eiendommen som vist med rødt på skisse vedlagt i salgsoppgaven. Rettigheten skal bare gjelde i vinterhalvåret når værforholdene gjlr atkomsten vanskelig (1979). Gnr. 102, Bnr. 189 skal ha rett til 2 stk bilppstillingsplasser som vist med rødt på skisse vedlagt i salgsoppgaven (1980). Det er også tinglyst bestemmelser om vann- og kloakk og vedlikehold av disse (1980).

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser/servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Stekeovner, kjøleskaper og oppvaskmaskiner.

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Rammelys over bilder.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.


Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Vennligst angi ønsket overtagelse ved budgivning.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,70% (minimum 30.000,-) av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Terje Rindal

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.