#Utsiksleilighet på Grefsen Stasjon, Hans Nordahls gate 48
7 290 000,-
Lys og lekker 4-roms fra 2018 I Vesentlig påkostet I Balkong m/sjøutsikt og nydelige solforhold I Garasje m/el-lading*

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 7 290 000,-
 • Omkostninger: 191 070,-
 • Totalpris: 7 481 070,-
 • Ligningsverdi: 1 579 825,-
 • Fellesutgifter: 3146,-

  Fjernvarme, kabel-tv, bredbånd, kom., avgifter, fellles forsikring, trappevask, m.m.
Beregnet totalkostnad:
7 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 191 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 481 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 82 m²
 • Bruksareal: 84 m²
 • Bruttoareal: 96 m²
 • Etasje: 6
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2018
 • Gårdsnummer: 79
 • Bruksnummer: 134
 • Energimerking:
  C
 • Finnkode: 170722277
 • Sist endret: 26.03.20 11:07
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 69%
  eier sin egen bolig
 • 100%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 58%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 56%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 20%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

16-20-0032

Adresse og matrikkel

Hans Nordahls gate 48, 0481, Oslo, Gnr. 79 bnr. 134 snr. 65, leilighetsnr. 15 orgnr. 921521162 i Oslo kommune

Eier

Kim Morten Naustrøm Linda Naustrøm

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

84,2 / 82,2 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2018

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er ifølge selger: 2019 ca. 4000 kWh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 1 167 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Beskrivelse

Velkommen til Hans Nordahls gate 48 presentert av Anders Sveen v/Schala & Partners Eiendomsmegling! En meget pen og moderne 4-roms selveierleilighet i et rolig og etablert område på Grefsen Stasjon / Storo. Boligen ble oppført i 2018 og holder således en ny og moderne standard. Godt utstyrt og energieffektiv. Det er gjort en god del tilvalg i forhold til standard utførelse med bl.a.; downlights i himling, 1-stavs eikeparkett i hvit, matt lakk, baderomsinnredning, skyvedørsfront, kjøkkeninnredning samt hvitevarer av høy kvalitet.

Leiligheten har flotte oppholdssoner og en arealeffektiv planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og integrerte hvitevarer. Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, samt et ekstra toalett praktisk for gjester og til storfamiliene. Tre romslige soverom med god plass til seng og tilhørende garderobeskap. Stor, praktisk entré med skyvedørsgarderobe. Fra stuen/kjøkken er det utgang til en herlig balkong med svært gode solforhold, samt flott utsikt. Boligen selges med mulighet for kjøp av garasjeplass i felles garasjesameie og har ladestasjon til el-bil.

Beliggenheten på Grefsen Stasjon / Storo, gir deg umiddelbar tilgang på en rekke servicetilbud, rekreasjonsområder og et utbredt kollektivnettverk i umiddelbar nærhet.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 6. etasje og inneholder: Entré, stue/kjøkken, bad, wc, bod og tre soverom. Utgang fra stue til balkong på 11,7 kvm.
I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller med gjennomgang til garasjeområdet. Boden er på ca. 7 kvm.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet i nyere bebyggelse på Grefsen Stasjon på Storo i Oslo kommune. Grefsen Stasjon kan tilby deg alt du måtte ønske for en behagelig hverdag - rett utenfor døren! Like rundt hjørnet finnes kultur, shopping, kafeer og parker, bare for å nevne noe. Det er også kort avstand til barnehager, skoler for alle trinn, servicetilbud og offentlig kommunikasjon.

Det er gangavstand til Nordre Åsen idrettspark/Skeidbanen med kunstgress- og gressbaner, hvor det vinterstid blir lagt skøyteis. Disenparken og Muselunden ligger også like i nærheten, hvor Muselunden har fotballbaner og frisbeegolfbane. Ved Disenparken holder Grefsen Tennisklubb til, med et flott anlegg og hele syv baner. Følger du Grefsenveien forbi Kjelsås, kommer du opp til Maridalsvannet og turveier innover Nordmarka.

Like nedenfor ligger Brekkedammen med populære friområder og idylliske badeplasser. Det er også en kort kjøretur til alpinanlegg i Grefsenkleiva, hvor populære Grefsenkollen restaurant troner på toppen, med utsikt over fjorden og by. Like ved BI Nydalen finner du Norges største og eneste IMAX-kino. Kinoen huser hele 11 saler, hvor det tilrettelegges for en fantastisk filmopplevelse. Her vises det et bredt utvalg av filmer parallelt, hele dagen.

Området har et godt kollektivtilbud via buss, trikk, tog og T-bane. Grefsen stasjon med hyppige togavganger ligger rett utenfor døren. Her går også bussen og trikken, og like nedi veien T-banen. Med bil fra Storo tar det ca. 2 min til Sinsenkrysset, 5 min til Sagene, 7 min til Ullevål, 10 min til Oslo S og 31 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Fernanda Nissen barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Kunnskapsbarnehagen Espira åpnet ny barnehage høsten 2016 rett ved Grefsen Stasjon, med fortrinnsrett for alle barna som bor her.

Entré

Innbydende entré med stor skyvedørsgarderobe. Vegger og himling er lysmalte og det er flott 1-stavs eikeparkett i hvit, matt lakk på gulv. Det er montert downlights med dimmer, samt porttelefon. Et elegant førsteinntrykk.

Stue

Leiligheten har en romslig og lys stue med plass til sofagruppe, tv-seksjon og øvrig møblement. De store vindusflatene og den åpne løsningen mot kjøkkenet, gir veldig godt med naturlig lysinnslipp til rommet såvel som fantastisk utsikt mot byen og Oslofjorden. Det er også god plass til stor spisebordsgruppe. Fra stue/kjøkken har du utgang til solrik balkong.

Kjøkken

Leiligheten har et moderne, lekkert kjøkken og byr på rikelig med skap- og benkeplass. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen og innredningen består av hvite fronter, laminat benkeplate, kjøkkenbatteri i krom med uttrekkbar hånddusj, oppvaskkum Intra Frame og rustfri kjøkkenavtrekk. Videre har kjøkkenet integrerte stekeovn med damp og pyrolyse, kjøl/frys i to hele skap /hvert sitt), oppvaskmaskin og induksjonstopp. Veggflis mellom benk og overskap.

Bad

Stort og pent flislagt bad med servantskap av svart eik, speilskap og toalettskål. Det er dusjhjørnet med dusjvegger i glass (kombidusj med dusjbatteri i krom), samt vegghengt toalett. Badet har downlights i himling og varme i gulv. Det er opplegg for vaskemaskin på badet.

Wc: Boligen har et ekstra toalett med servantskap i svart eik, toalettskål, fliser på gulv og malte vegger, speilskap og servantbatteri i krom.

Balkong

Fra stuen/kjøkken er det utgang til en herlig balkong med svært gode solforhold. Balkongen er på ca. 11,7 m² og med plass til både sittegruppe og grill dersom det er ønskelig. Balkongen er en naturlig forlengelse av leiligheten og en ypperlig uteplass å nyte late sommerdager. Det er sol på balkongen fra 12-13 til solen går ned i horisonten.

Soverom

Leiligheten har tre gode soverom. Hovedsoverommet er romslig og med god plass til dobbeltseng, nattbord og tilhørende skyvedørsgarderobe. Skyvedørsfront har grått glass og speil. Rommet har 1-stavs eikeparkett på gulv, elektronisk dimmer, malte vegger og malt himling.

Soverom II er også av god størrelse med plass til seng, kommode/hyller og garderobeløsning. Rommet har 1-stavs eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling. Rommet brukes i dag til barnerom.

Soverom III er også av god størrelse. Fra rommet er det inngang til en 2,1 m² bod/garderobe. Det er blitt satt inn skyvedørsfront av hvit melamin for å skille garderoben fra soverommet.

Felleskostnader

3 146 pr. mnd. Fjernvarme, kabel-tv, bredbånd, kom., avgifter, fellles forsikring, trappevask, m.m.
Herav:
- Fjernvarme 672,-
- Felleskostnader 2.100,-
- Bredbånd 127,-
- Kabel-tv 247,-

Totale felleskostnader etter kjente fremtidige endringer, kr. 3.166
Kostnad for kabel-tv skal øke med 20 kr fra 01.03.2020 etter beskjed fra styret. Se meglerbrev fra forretningsfører.

Det tilkommer kr 600,- pr mnd i felleskostnader for garasjeplassen.

Etasje

6 etasje

Garasje / Parkering

Boligen selges med opsjon på kjøp av garasjeplass i Grefsen Stasjon P6 Garasjesameie med gnr. 379, bnr. 11, ideell andel 1/57, plass nr. 30006 (vi minner om at dette er forretningsfører numre og kan avvike fra styrets numre). Prisen for plassen er kr 400.000,- og det må avklares før kontraktsmøte om kjøper ønsker å kjøpe plassen. Det betales kr. 600,- pr.mnd i felleskostnader for garasjeplassen og et administrasjonsgebyr til forretningsfører på kr. 731,- for eierskifte. Plassen har ladestasjon til el-bil ved garasjeplass.

Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser. Mulighet for gjesteparkering utenfor leiligheten i gaten etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 579 825 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 687 368 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse - Hans Nordahls gate 48 - 52
Plan- og bygningsetaten godkjenner søknaden om midlertidig brukstillatelse, mottatt 12.09.2018.

Boligens areal

Primærrom: 82,20 kvm, Bruksareal: 84,20 kvm, Bruttoareal: 96,50 kvm

6. etasje:
Bruksareal: 84,2 m².
Primærrom: 82,2 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, bad, wc og tre soverom.

Megler tar forbehold om boligens mål kan avvike, da megler tar utgangspunkt i bygningstegninger. 

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via radiatorer tilkoblet sentralfyranlegg, samt gulvvarme på bad. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Balansert ventilasjonsanlegg sørger for godt inneklima. Boligen har kabel-tv fra Canal Digital.

Løpende kostnader

Kostnader i forbindelse med innboforsikring, strøm m.l. kommer i tillegg. For strømkostnader, se energiforbruk

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-4360 av 02.04.2008. Det bygges, rives og rehabiliteres i området. Reguleringskart med bestemmelser (datert 03.02.2020) ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Grunndata
2018/1221567-1/200  Seksjonering  
04.09.2018 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 65
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 84/5383
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 78 seksjoner. Hans Nordahls Gate 48-52 BS er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med
organisasjonsnummer 921521162.
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt.
Sameiets revisor er BDO AS.
Sameiets facebookside: https://www.facebook.com/groups/237940250303807/
Sameiet har egen hjemmeside: https://www.hansnordahlsgate.no/?cat=22
Tv/Internett leveres av Telenor

Styret har inngått avtaler med følgende selskaper:
- Heisutrykning: Kone AS
- Vaktmestertjenester: Gårdreform AS
- Renhold: Fortuna Renhold AS
- Nøkkel- og brikkehåndtering: Aker Lås og Nøkkel AS
- Vektertjenester: Securitas AS

Fellesgjeld / lånevilkår

Hans Nordahls Gate 48-52 BS har ikke lån.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6688426

Regnskap

Inntekter:
Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 966 007. Andre inntekter består i hovedsak av Salg av nøkler.

Kostnader:
Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 491 728.

Resultat:
Årets resultat er på kr 474 279 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameiet.

Se forøvrig årsberetning og protokoll som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Ved innflytting og ved anskaffelse av husdyr skal styret varsles om dette.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer og eventuelle møbler etter avtale.

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Taklampe i stue, tak- og vegglamper på hovedsoverom. Hyller og bladhyller i stue. Løse deler av innredningen i garderober og bod.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: as@schalapartners.no eller SMS: 91 53 59 14 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 72.500,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 1,-, markedspakke kr. 14.990,-, sikkerhetsstillelse kr. 989,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Anders Sveen

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.