#EIDSVOLL VERK/RÅHOLT, Tærudvegen 140
4 700 000,-
Enebolig med utleiedel | Utleieinntekt 11.000,- | Betydelig pusset opp i 2018 | Vinterhage | Dobbelgarasje

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 4 700 000,-
 • Omkostninger: 131 320,-
 • Totalpris: 4 831 320,-
 • Ligningsverdi: 960 366,-
Beregnet totalkostnad:
4 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 131 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 831 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Primærrom: 177 m²
 • Bruksareal: 212 m²
 • Bruttoareal: 222 m²
 • Antall rom: 6
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 4
 • Byggeår: 1960
 • Gårdsnummer: 129
 • Bruksnummer: 37
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 143077390
 • Sist endret: 27.03.20 15:12
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 84%
  eier sin egen bolig
 • 77%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 76%
  har bolig på over 120 kvm
 • 36%
  er barnefamilier
 • 39%
  er gift

 

Oppdragsnummer

70190057

Adresse og matrikkel

Tærudvegen 140, 2074 Eidsvoll verk
Gnr. 129 Bnr. 37 i Eidsvoll Kommune

Eier

Gill Deshbir Singh

BRA/PROM

212 / 177 m²

Antall soverom

4

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1960

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 22.500 kwh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
 

Tomt

Areal: 995 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eiet tomt med plenområde, diverse beplantning og gruslagte innkjørsel.

Beliggenhet

Boligen ligger i et etablert boligområde på Eidsvoll verk/Råholt, nær Råholt sentrum. Boligområdet består for det meste av eneboliger i barnevennlig omrgivelser. Området er rolig, samtidig som det ligger sentralt til med nærhet til det meste. Fra boligen er det gangavstand til barnehage, barne- og ungdomsskole, badeland, idrettshall, AMFI kjøpesenter, Eidsvoll verk tog- og busstasjon med hyppige avganger, fotballbaner, lysløype og turstier. Området kan også by på flere flotte tur- og friluftsmuligheter. Idrettshallen som ligger i nærområdet har tilbud for alle og enhver. Andelva og Hurdalssjøen er ikke langt unna og kan by på langgrunne sandstrender som egner seg godt for blant annet barnefamilier med små barn. Videre ligger Eidsvollbygningen med flere spisesteder og kulturtilbud. Råholt senter har også flere butikker, restauranter og servicetilbud. Ønsker du ytterligere servictilbud tar det kun ca. 30 minutter med bil inn til Oslo. Ellers er det kun 5 minutter med tog fra Eidsvoll verk stasjon og til Gardermoen flyplass.

Entré

Entréen er romslig og gir et fint førsteinntrykk av boligen. På gulv er det fliser med gulvvarme. Yttertøy kan henges på knagger i gang eller i garderobeskapet med speildører.

Stue

Stuen i første etasje har meget god plass til stor sofagruppe, tv-seksjon og øvrig tilhørende møblement. Det er også god plass til stor spisestue. Videre har stuen store vindusflater som sørger for meget gode lysinnslipp. Videre står det en peisovn i stuen med steinlagt vegg bak og med glassplate under. Stuen er ellers holdt i en lys farge og har laminat på gulv. Downlights i himling.

Kjøkken

Kjøkken med mye skap- og benkeplass med innredning fra 2018. Innredningen har glatte fronter i matt utførelse og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i kompositt med uttrekk funksjon på aramtur. Mellom overskap og benkeplate er det belysning og plater i laminat. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert ventilator, mikrobølgeovn med stekeovn funksjon, stekeovn med dampfunksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Komfyrvakt er installert. Gulvflater er belagt med 1-stavs laminat med gulvvarme. Downlights i himling.

Kjøkken - Hybel

IKEA kjøkkeninnredning fra 2018. Innredningen har glatte fronter i matt, hvit utførelse og laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum. Mellom overskap og benkeplate er det plater i laminat. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert kermaisk platetopp og stekeovn fra Whirlpool, ventilator fra IKEA, oppvaskmaskin fra Electrolux i skap og frittstående kjøleskap.

Bad - Hybel

Også dette badet ble pusset opp i 2018 og har fliser på vegger og gulv, samt gulvvarme. Badet består av servant med servatskap, speilskap på vegg, dusjkabinett og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin i hjørnet og mekanisk avtrekksvifte på vegg.

Bad

I boligens første etasje finnes det et bad med fliser på vegger og gulv. Innredningen består av servant med underskap, gulvmontert toalett, dusjhjørne med forheng og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Badet i andre etasje er pusset opp i 2018 og har fliser på vegger og gulv, samt gulvvarme. Baderomsinnredningen består av servant med servantskap under, speilskap med belysning over, vegghengt toalett og dusj med glassvegg og skyvedør. Nedsenket platehimling med downlights og skråhimling i dusjen. Mekanisk avtrekksvifte på vegg.

Terrasse

Fra stuen er det utgang til en sydøstvendt terrasse på ca. 24,3 kvm. Terrassen er bygget i 2018 og tekket med terrassebord. Deler av plattingen er hagestue som ble bygget i 2019. Hagestuen kan enkelt innredes med utemøbler. Det er montert lys i tak.

Soverom

I boligens andre etasje finnes det tre soverom av god størrelse. To av soverommene er tilknyttet bod med plissegardiner med ekstra lagringsplass. Det er også gulvvarme på et av soverommene, samt i gangen. Det er også satt en meget romslig skyvedørsgarderobe i gangen utenfor soverommene.

Soverom 2

Soverommet i hybeletasjen er romslig og med god plass til stor seng og nattbord på hver side.

Garasje / Parkering

Det medfølger dobbelgarasje. Ellers rikelig med plass til biler på tomten.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 960 366 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 457 318 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Enebolig over 2.etasjer samt u.etasje. Grunnmur av betong og lettklinkerbetong. Bærende konstruksjoner i lettklinkerbetong. Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takplater i metall. Utvendig fasader med pussede murflater. Boligen har slett entrédør med glassfelt, kodelås og elektronisk kikkehull fra 2018. Nordan vinduer med tre-lags glass fra 2017 og 2018. Vinduer med to-lags glass fra 1976. Nordan balkongdør med tre-lags glass fra 2018. U.etasje har entrédør med glassfelt fra 2018. Dobbel garasje i trekonstruksjoner. Huset er drenert i 2018.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for eiendommen, men selger har fått godkjent ombygningen av kjelleretasjen til hoveddel.

Boligens areal

Primærrom: 177 kvm, Bruksareal: 212 kvm, Bruttoareal: 222 kvm

U . etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, kjøkken, spisestue og stue.

2. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og tre soverom.

Garasje:
Bruksareal: 35 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Underetasjen er søk og godkjent endret fra tilleggsdel til hoveddel. Denne leies ut for 11.000,- per måned.

Oppvarming

Varmepumpe på vegg i stue fra Toshiba og peis i stue. Gulvvarme på bad i 2.etasje, vaskerom, kjøkken, entré, hele underetasjen, gang i 2. etasje og på et av soverommene.

Løpende kostnader

Kommunale årsgebyrer: vann/avløp etter måler, renovasjon, feie/tilsynsgebyr, tilsvarer ca.kr. 10.830,- for siste året. t

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er avsatt til arealformålet boligbebyggelse etter kommuneplan, datert 10.03.2015. Eiendommen er berørt av støysoner ifm. Oslo hovedflyplass på Gardermoen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert to servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet et samtykke til påbygg på stue med minste avstand på 3 meter fra grenselinje mot syd-øst på Gnr. 129 Bnr. 45 (2017) og avtale med kommunen der grunneier har forpliktet seg til å avstå nødvendig grunn til fortau (2006).

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

 

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsnett via privat stikkledning.

Vannmåler avlest pr. 31.12.2018: 126 m3.
Stipulert forskudd for 2019: 61 m3 fordelt på fire terminer.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale. Vennligst angi ønsket overtagelse ved budgivning.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.
 

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,8% av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 3.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.